17. Augusta 2020.

Šta to ima iPhone koji košta 10.000 dolara?

Big Portal

Kao što znamo, kompanija Apple je uklonila video-igru Fortnite iz svoje ponude, pa je tako sada App Store siromašniji za ovo ostvarenje.

Na ovaj potez odlučili su se zbog odluke kompanije Epic da pokuša da “zaobiđe” pravila i da im ne plati 30% od zarade, što je uslov da se aplikacija postavi na App Store. Oni koji su već preuzeli video-igru, mogu da nastave sa igranjem, ali neće moći da pristupe novom sadržaju u budućnosti.

Nažalost, oni koji imaju iPhone a nemaju Fortnite, moraće da sačekaju da se ovaj problem reši, ali ako imate novca rasipanje, rešenje uvek postoji. Neki “preduzmiljivi” vlsanici iPhone uređaja koji imaju instaliran Fortnite odlučili su da profitiraju, pa su ih oglasili na sajtu eBay.

Tako se cene telefona koji imaju instaliran Fortnite kreću i do 10.000 dolara. Nije iznenađujuće da se ovo dešava, jer setimo se samo uređaja koji su imali instaliran Flappy Bird, kada je ova aplikacija uklonjena.

U pitanju je, naravno, smešno velika suma novca za bilo kakav mobilni telefon, a kamoli za video-igru, ali ko zna, možda se i nađu kupci.

I da, još jedna stvar – Fortnite je i dalje dostupan za Android, PC, Mac i konzole, pa postoji mnogo alternativa koje bi ljudi mogli da isprbaju pre nego što potroše 5.000-10.000 dolara na iPhone.

B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare