Šta tetovaža otkriva o muškarcu? - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Šta tetovaža otkriva o muškarcu?

Svaka tetovaža nosi neku poruku, a evo šta znače njegove tetovaže i kakvu simboliku najčešće nose…

TETOVAŽA BIVŠE LJUBAVI

Ako na koži ima istetovirano ime bivše ljubavi, riječ je o muškarcu zaljubljive prirode koji nije sposoban da uči iz svojih grešaka.

Optimističan je i vjeruje da je svaka žena sa kojom je – ona prava. I tako sve do poznanstva sa sljedećom…

MISTIČNI SIMBOL

Muškarac koji je na tijelu istetovirao neki mistični simbol, zapravo, čezne za pažnjom, sebe ne smatra površnim i omiljena fraza mu je: “Ja sam neshvaćen”. Misteriozni simboli upućuju na zaključak da želi da bude ozbiljno shvaćen.

TRADICIONALNE I MALE TETOVAŽE

Frajeri koji imaju tradicionalne i male tetovaže sposobni su da iznenade u krevetu. Kod njih važi deviza što u izlogu, to i u radnji. Ovakve osobe su, navodno, odane.

ZABAVNE, BLESAVE TETOVAŽE

Neka blesava tetovaža ne treba da vas zabrine. Ona može da bude znak da muškarac prilično odgovorno shvata život, ali i da će biti sposoban da partnerku iznenadi neobičnim smislom za humor.

IME DETETA

Ako ste istetovirali ime deteta, onda ste vi veoma osetljiv muškarac, koji voli da se emotivno veže i koji vezu shvata ozbiljno.

POZNATE LIČNOSTI

Često se muškarci poistovjećuju sa nekim superherojem, pa zato tetoviraju poznate ličnosti, bilo stvarne ili crtane. To nam govori da je riječ o osobi koja će u vezi biti dječak, ali sa velikim egom.

ŠALJIVA TETOVAŽA

Šaljiva tetovaža može da se uporedi sa nošenjem smešne kravate. Muškarac koji na koži ima takvu sliku, jasno želi da pokaže svoj smisao za humor (iako ga možda ni nema). Takav muškarac je često odličan za život udvoje.

TETOVAŽA ŽIVOTINJE

Ako na sebi ima crtež neke životinje, želi da kaže da je jak i moćan. Namjera mu je da u seksu bude strastven, a to će i pokazati kada mu se ukaže prilika.

KLUPSKI TROFER

Istetoviran klupski trofej na koži muškarca znači da je odan, ali i pomalo staromodan. Lojalan je i uz prijatelje će biti kada im bude najpotrebniji, a to je često i znak da ima visoku poziciju na društvenoj skali.

Foto: Shutterstock

Mens Health

Danas objavljeno

Boldvin nije jedini slučaj: Brendon Li, Heksum, Vik Morou, Diklić…

Zeljka

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

ESTRADA PODRŽALA NOVE MJERE: Treba li da budemo zatočenici ovih što neće da prime VAKCINU?!

Zeljka

Ostavite komentar