Šta stručnjaci kažu o zdravlju Angele Merkel? - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Šta stručnjaci kažu o zdravlju Angele Merkel?

Poslije drugog napada drhtanja njemačke kancelarke u javnosti, oglasio se tim njenih ljekara. Oni kažu da je napad u dvorcu “Belvi” bio izazvan njenim strahom da se ne ponovi ranije epizoda tremora. “Nema razloga za zabrinutost, sjetila se incidenta prošle nedjelje i to je izazvalo današnju situaciju. To je psihološki…

Poslije drugog napada drhtanja njemačke kancelarke u javnosti, oglasio se tim njenih ljekara. Oni kažu da je napad u dvorcu “Belvi” bio izazvan njenim strahom da se ne ponovi ranije epizoda tremora.

“Nema razloga za zabrinutost, sjetila se incidenta prošle nedjelje i to je izazvalo današnju situaciju. To je psihološki proces”, saopštio je tim, prenosi Blic.rs.

Kancelarka je prethodni napad objasnila dehidracijom.

“Od tada sam popila najmanje tri čaše vode, koja mi je očigledno bila neophodna, i sada se odlično osećam”, izjavila je Merkel.

U posljednje vrijeme, njemačka kancelarka je u kratkom razmaku dva puta dobila napad drhtavice na zvaničnim događajima: prvi put za vrijeme posjete ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, a samo nekoliko dana kasnije prilikom imenovanja nove ministarke pravosuđa u dvorcu Belvi, u Berlinu.

NN

Danas objavljeno

Kurti odgovorio SAD-u nakon prvih mjera protiv Prištine

Vanja A

Ukrajinske ćelije za mučenje: Obračunavaju se sa ljudima zbog saradnje sa Rusima

Vanja A

Novi zakon: Zabrana šporeta na gas

Vanja A

Ostavite komentar