Šta se dešava kada nekoga blokirate na WhatsAppu? - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Šta se dešava kada nekoga blokirate na WhatsAppu?

WhatsApp je popularna alternativa za uobičajene aplikacije za razmenu poruka, kao što su iMessage i Facebook Messenger, a mnogi ovaj servis koriste kao glavni način komunikacije sa drugima.

Servis predstavlja dobru opciju za slanje poruka ili za grupne razgovore, ali ponekada postaje neophodno da nekoga i blokirate na WhatsAppu. Razlog može biti to što dobijate poruke ili pozive od nepoznatih brojeva, ili vas neko od kontakata uznemirava.

Blokiranje nekoga je lak način da prekinete kontakt i komunikaciju a da pri tome ne morate da imate neugodnu konfrontaciju sa nekim. WhatsApp neće obavestiti osobu da ste je blokirali.

Kada nekoga blokirate na WhatsAppu, prestaćete da dobijate poruke i pozive od njih. Čak i ako nastave da šalju poruke, one se neće prikazivati na vašem telefonu.

Isto tako, vaše infrormacije – ažurirani statusi, izmene profilnih fotografija i “last seen” oznake – više neće biti vidljive osobi koju ste blokirali.

Iako ste nekoga blokirali na WhatsAppu, ta osoba neće biti uklonjena iz liste kontakata. Da biste to učinili, njihove kontakte ćete iz telefona morati da uklonite ručno.

U bilo kom trenutku, osobe koju ste blokirali možete i da odblokirate i da nastavite komunikaciju sa njima.

Danas objavljeno

Ruski hakeri ukrali više od 50 miliona lozinki

V.R.

Neredi u najvećoj fabrici iPhone telefona u Kini

V.R.

Google Workspace donosi poboljšanu pretragu Gmail prepiske

V.R.

Ostavite komentar