Šta o vama otkriva vrijeme rođenja - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Šta o vama otkriva vrijeme rođenja

Vrijeme rođenja ne otkriva samo koji ste znak u horoskopu, već može da ukaže i na mnoge druge stvari.

Rođeni ste preko dana, što znači da položaj sunca ima ključnu ulogu u vašoj ličnosti i na to kakav vam je karakter.

“Oni rođeni kad je sunce na svom vrhuncu, znači u podne i blizu podne, odlikuju odvažnost hrabrost i otvorenost”, kaže astrolog Kejsi Bad.

Kod onih koji su pak rođeni noću, te osobe su, kaže Bad, rezervisane i introvertne.

“Sunce na dnu astrološke kuće osobu čini osjetljivom i rezervisanom”, kaže astrolog i objašnjava kakav uticaj mjesec ima na našu ličnost.

“Sa suncem dolje i mjesecom iznad glave uticaj sunca je u suštini ‘prigušen’ ili ublažen. Ne kažem da nema nimalo uticaja, ali ‘relativni uticaj Mjeseca je malo jači ili očigledniji”, objašnjava ona.

Ako ste rođeni noću (mjesec je u gornjoj polovini vaše karte), “mjesec postaje vaš svjetlosni vođa”, primjećuje astrolog Čani Nikolas, dodajući da je mjesec oličenje energije koju mi dobijamo od našeg sunčanog položaja.

“I sunce i mjesec su nevjerovatno važni, ne postoje jedno bez drugog. Baš kao mjesec na nebu, mjesec na našoj karti odražava svjetlost našeg sunca”, objašnjava Nikolas.

Noćne bebe, ako ste se ikada osjećali kao da više rezonujete sa svojim mjesečevim znakom, možda je ovo razlog zašto. Kao što Nikolas kaže, znak, kuća i aspekti mjeseca u vašoj karti postaju “posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života”

I dok Bad primjećuje da su sve astrološke karte veoma nijansirane, razlika u dnevnim i noćnim kartama može se smatrati opštim pravilom za tumačenje vaše astrološke karte.

(B92)

Danas objavljeno

Novi skandal trese kraljevski dvor

Vanja A

Diana Armstrong je žena s najdužim noktima na svijetu, nije ih sjekla od 1997. godine

Vanja A

Totalni obrt: Prije mjesec dana bili su pred razvodom, a sada se ponašaju kao da je sve u redu

Vanja A

Ostavite komentar