Šta nam donosi sezona Vodolije? - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Šta nam donosi sezona Vodolije?

Sezona Vodolije je napokon stigla! Tokom ove sezone, koja počinje 19. januara ove godine, naša inovativna, napredna, aktivistička energija izlazi na scenu. Šta možemo očekivati ​​tokom sljedećih mjesec dana? Posebno moćnu sezonu Vodolije.

To je zato što Sunce, Merkur, Venera, Jupiter i Saturn trenutno borave u znaku Vodolije. Svaka od ovih planeta takođe formira kvadrate s nepredvidivim Uranom u Biku, što znači da će se ovaj mjesec pojaviti mnoge iznenađujuće promjene. To nije loše. Dobra vijest je da nam se otvaraju oči. Imaćemo pomake u načinu na koji mislimo i osjećamo.

Sezona Vodolije ipak počinje velikim praskom. 20. januara Mars, planeta bijesa i motivacije, povezuje se s Uranom, planetom promjena i revolucije. To je energija koja se aktivira, puni, željna da izrazi svoje frustracije.

Energija Vodolije postaće sve tmurnija 23. januara, kada se Sunce sretne sa Saturnom, planetom strukture i odgovornosti. Biće otpora promjenama, kako na ličnom tako i na makro nivou. Ali različite Uranove veze znače da će pomaci i dalje dolaziti, a kvadrat 26. januara između Sunca i Urana osvjetliće potencijalna područja rasta u našim životima.https://hrgde.adocean.pl/files/akaroetqhcm/qgjtnispto/xgnhcnmnet/index.html

Takođe vredi napomenuti: Prvi retrogradni Merkura 2021. godine održaće se tokom sezone Vodolije. Počinje 30. januara, a pre-retrogradna sjena već je počela 15. januara. Razmišljanje o svojoj ulozi u kolektivu i načinu na koji ovaj svijet možete učiniti boljim mjestom nešto je što bismo trebali raditi tokom cijele godine, ali možda ćete provesti više vremena promišljajući o ovoj temi [tokom ove retrogradnosti].

10. februara Merkur, planeta komunikacije, formiraće napeti aspekt sa Marsom, planetom bijesa. Naše riječi imaju težinu, pazite kako ih koristite i pokušajte ne projektovati ih na druge. To može biti naročito istinito u romantičnim vezama, pa ako naiđete na probleme u komunikaciji sa svojim partnerom, vratite se korak unazad i udahnite. Pokušaj prenošenja svojeg stava dok ste frustrirani ili bijesni rijetko je koristan – ni za jednu od uključenih strana.

Sredinom februara obradovaćemo se pozitivnom konjunkcijom između Venere, planete ljubavi i Jupitera, planete obilja. U astrologiji su Venera i Jupiter poznati kao dobrotvori, dvije najsretnije planete na nebu. Kada se ove dvije planete povežu, pozitivnosti ima na pretek i naša sposobnost davanja i primanja ljubavi raste. Ovaj određeni aspekt mogao bi vas navesti da pravite romantične planove ili iskažete svoje ljubavne osjećaje prema nekome.

U to doba su i prijateljstva izuzetno važna. Za Vodolije je prijateljstvo i druženje često važnije od romantične veze. Što se tiče intimnosti jedan na jedan, Vodolija možda nije najbolji znak, ali što se tiče grupa i kolektiva, ona briljira. Možda ćete osjetiti potrebu za druženjem s prijateljima.

Zaključak: Ova sezona Vodolije svodi se na očekivanje neočekivanog. Dakle, najbolje je da pokušate ostati fleksibilni i da se oslonite na svoj instinkt, da se više fokusirate na kolektivno dobro i na progresivne promjene. Oslobađanje od vaših očekivanja i prihvatanje otvorenog razmišljanja dobro će vas naoružati za nadolazeće astro vrijeme.

Danas objavljeno

Megan maltretira zaposlene u palati: “Ne mogu da prestanem da se tresem”

Zeljka

Kroz norveški krajolik jednom od najljepših železnica u svijetu

Zeljka

Preminula glumica Luiza Flečer

Zeljka

Ostavite komentar