22. Jula 2021.

Šta muškarci misle kad kažu ženi da je slatka, seksi ili lijepa?

Big Portal

Koji od tih komplimenata žene najviše priželjkuju? U kojim situacijama? Menja li se to u odnosu na okolnosti? Ponekad treba razmisliti šta je zapravo hteo da kaže kad vam je uputio jedan od ovih komplimenata.

1. Slatka često znači obična. Ili?

Šta biste pomislili kad bi vam u nekom baru prišao nepoznat muškarac i odmah vam rekao da ste seksi? Bez prethodnog kratkog razgovora, vašeg osmeha, samo s nekim pomalo jezivim osmehom? Postoje dve najčešće reakcije na takav kompliment.

– Kakav užasan tip! Nismo se ni upoznali i već bi me skidao!

– Ovaj tip zaista ne poštuje žene! Kako se usuđuje da tako prilazi. Moram da ga se rešim!

Muškarac će vas katkad nazvati slatkom kada ne želi da vas preplaši. A to onda znači da je baš divno što vas je nazvao slatkom. Biti “slatka” odlična je stvar za svaku ženu. Verovatno je to samo uvod, pomisliće svaka pametna devojka kad to čuje.

2. Morate razumeti skriveno značenje komplimenta “seksi”

Neke žene pomisliće da je zapravo hteo da kaže da se provokativno oblači, neke će pomisliti da govori samo o njenom telu i da ga ostalo ne zanima.
Trebalo bi malo da preispitate svoje poznavanje muškaraca i njihovog uma. Seksi može za muškarca da znači mnogo više od oblina, tela i dekoltea ili minića. Mnogi muškarci smatraju da se žena koja ih gleda direktno u oči, koja je provokativna, ali zna da će joj to proći, može ukratko opisati kao seksi. To je za njih način kako žena sedi, govori, kako se predstavlja svetu.

Seksi je više od onoga što žene obično čuju. Seksi nije samo fizički kvalitet, to je i unutrašnji sklop.

3. Lepota nije samo površna, ima ona i dubinu

Postoje muškarci koji kažu za ženu da je lepa samo ako žele s njom da provedu ostatak života. Lepota je za njih idealna kombinacija slatkog i seksi!

To mnogi pravi muškarci razumeju. Muškarci koji veruju u ideale i mogućnost skladnog odnosa sa ženom lepotom nazivaju unutrašnji kvalitet zbog kog su spremni da idu i na kraj sveta i prevrnu zbog nje nebo i zemlju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare