Šta može da stane u torbicu koja se nosi na jednom prstu i nije veća od prosječne kutijice za prsten? - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Šta može da stane u torbicu koja se nosi na jednom prstu i nije veća od prosječne kutijice za prsten?

Jacquemus mikro torbica možda bi odmah nakon revije otišla u istoriju kao jedan od onih bizarnih, interesantnih, ali potpuno neupotrebljivih modnih poduhvata, da tviteraši u njoj nisu prepoznali nov, neplaniran potencijal. Malecka ružičasta torbica je stigla na društvene mreže uz izazov: Pogodite šta je u ovoj tašnici – a odgovori…

Jacquemus mikro torbica možda bi odmah nakon revije otišla u istoriju kao jedan od onih bizarnih, interesantnih, ali potpuno neupotrebljivih modnih poduhvata, da tviteraši u njoj nisu prepoznali nov, neplaniran potencijal.

Malecka ružičasta torbica je stigla na društvene mreže uz izazov: Pogodite šta je u ovoj tašnici – a odgovori su pokazali da u nju staje čak i mnogo više od ega dizajnera koji je pomislio da bi ovako nešto moglo da postane trend.

https://twitter.com/SaraCarica15/status/1135005386594013186?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1135005386594013186&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2FyrEw7kHceE%2F

Naime, tviteraši su procijenili da je ona sasvim dovoljno prostrana da se u nju spakuje “radno iskustvo predsjednika Srbije” i “vojno iskustvo ministra odbrane”, “suze Ane Brnabić”, kao i “naučni doprinos doktorske disertacije Nebojše Stefanovića i Siniše Malog”. A vjerovatno i sve zajedno.

Pretpostavka je da u nju može da stane i hrabrost, pamet, poštenje, obraz određenih političkih figura. Nažalost, s njima i “nada da će biti bolje”.

Oni romantičniji su provalili da u malu ružičastu torbu lijepo liježe verenički prsten ili “ključ od srca”; oni praktičniji više imaju na umu “ključ ‘zakatančenog intimnog područja’ dotične dame”. Izgleda da je torbica kao stvorena za kondome, “bez kojih oprezne dame ne idu nigdje”, možda čak i one XXL, “rezervne trepavice” i tabletu za dan poslije, za svaki slučaj.

Neki bi u nju ubacili “futrolicu za pišu”, nečiji ego i nečiju muževnost. Neki misle da u nju mogu da stanu rezervne gaćice.

Studentima tu staje “vrijeme preostalo do ispitnog roka” i “so za menzu”, zaposlenima “volja da ujutru ustanu za posao”.

Mračnjaci tvrde da je savršeno pakovanje za bombu, metak, otrov ili je već smatraju “koferom sudnjeg dana” u kojem je crveno dugme za smak svijeta. Depresivci bi je napunili “mojim saosjećanjem za nečiju tužnu priču”, dok optimisti u njoj vide urolano milionče ili “opremu” za uzbudljivu noć… Doduše, taman je i za “moje pare koje od novembra skupljam za more”.

A vi? Šta biste vi stavili u ovu torbicu?

Izvor:: Noizz.rs

Danas objavljeno

Adel čuva ispljunutu žvaku slavne pjevačice

Vanja A

Kraljica Elizabeta se vratila radnim obavezama

Vanja A

Hju Džekman dijeli dirljivu uspomenu sa svojom bakom

Vanja A

Ostavite komentar