21. Oktobra 2021.

Šta mislite o Kristen Stjuart u ulozi Džokera?

Big Portal

Stjuart je započela svoju karijeru glumeći u nizu filmova kao dečja i tinejdžerska glumica, pre nego što je postala zvezda svojom ulogom Bele Svon u “Sumrak sagi”.

Zasnovana na knjigama Stefani Mejer, ljubavna serija o vampirima stavila je glumicu u centar pažnje, zajedno sa njenim kolegom Robertom Patinsonom, koji je glumio Edvarda Kulena.

Nedavno su fanovi Kristin Stjuart pokrenuli onlajn kampanju da glumica preuzme zloglasnu ulogu Džokera iz DC-ja, što bi je potencijalno ponovo spojilo sa Robertom Patinsonom, koji sada glumi Betmena.

U intervjuu za “Varajeti” Stjuart je prokomentarisala predlog, rekavši da voli “energiju koja stoji iza toga”, ali da se plaši da pristane na takav poduhvat, sugerišući da bi radije pronašla “nešto novo” nego da “prelazi ponovo” posao koji je već urađen sa likom.

“Ali volim taj stil. Hajde da smislimo nešto drugo. Potpuno sam spremna da glumim nakaradnu, zastrašujuću osobu”, rekla je Stjuart.

Iako glumica ni u jednom trenutku nije rekla definitivno “ne” za ulogu Džokera, nije baš ni bila oduševljena predlogom, rekavši: “Ne mislim ‘ne’, ali nije ni nešto najupečatljivije što bih mogla da budem”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare