Šta kažu striptizete: Ovo bi trebalo da znate prije nego što ih posjetite - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Šta kažu striptizete: Ovo bi trebalo da znate prije nego što ih posjetite

Mnogi muškarci odlaze u striptiz klub. Posjeta tom mjestu nekome je odličan vid zabave, ali morate da znate neke stvari pre nego se zaputite tamo.

Ukoliko nikada pre niste bili u striptiz klubu onda ćete se osećati čudno i nećete znati kao da se ponašate. Kako bi buduće mušterije upoznale sa time šta mogu da očekuju, neke striptizete su odlučile da im podele na Redditu par saveta.

Evo šta bi one htele da njihovi budući klijenti znaju pre nego dođu kod njih u klub.

“Najbolja mušterija je muškarac koji zna da je sve to igra. Ostavljaju dobre napojnice, uljudni su i ljubazni, često su redovne mušterije i imaju određene devojke koje igraju za njih. Nikada ne prave probleme i voli ih ceo klub”, napisala je jedna od devojaka.

“Momci koji dolaze redovno znaju da dolaze u provod. Častite devojku koja je na sceni, platite ples u krilu i budite ljubazni. Najgori su oni muškarci koji misle da su pametniji od striptizeta i da mogu da nas nadmudre i da vode igru. Jedan momak se pravio pametan i vikao je u klubu kako on zna da smo mi sve samo nasmejane zbog mušerija i da nismo nimalo zainteresovane za njih. Bravo, dečko, mnogo si pametan. Ili kada misle da su sjajni muškarci jer degradiraju žene. To nije zabavno i samo ispadate smešni”, napisala je druga.

Podjednako su iritantni i muškarci koji pokušavaju da se sprijatelje sa striptizetama ne bi li dobili neke usluge gratis, piše Men’s Health.

Postoje i oni muškarci koji se osećaju previše zaštitnički pa misle da imaju prava na neku devojku koja im igra. Takvi često devojkama pričaju da su previše lepe, pametne, talentovane da bi se bavile tim poslom. Osećaju se i ponašaju kao spasitelji devojaka, a to njima nikako nije potrebno.

Danas objavljeno

Najčešće greške roditelja zbog kojih deca obolijevaju

Zeljka

Rijetko ko može da nadmaši Pamelu Anderson, ali Megan Foks je uspjela: Kako?

Zeljka

Ove gradove možete da obiđete za male pare za Novu godinu i Božić

Zeljka

Ostavite komentar