3. Septembra 2021.

Šta kažu ostali članovi žirija na dolazak Cece u ZG

Big Portal

Na pitanje da li je očekivao da će Ceca prihvatiti ovaj angažman, kratko je rekao da je to očekivano za zvezde njenih razmera.

— Ta pozicija je prirodna za tako velike zvezde – istakao je, a zatim izneo impresije povodom vesti koja je sve šokirala.

Šta kažu ostali članovi žirija na dolazak Cece u ZG

— Radujem se tome, Ceca je moj saradnik i prijatelj unazad 20 godina i najveća zvezda na ovim prostorima. Veoma mi je drago što će doći u “Zvezde Granda” – kaže nam Mili na početku razgovora, delujući iskreno oduševljen.

Da li će se sa Ražnatovićkom bolje slagati nego što je to bio slučaj sa Jelenom, Mili kaže da sve zavisi od toga kako će se šou odvijati i kakvo će biti takmičenje.

S obzirom na to da je sa Karleušom stalno bio u klinču, te da je sa Cecom prijatelj, upitali smo ga da li je sa, sada već bivšom članicom žirija, ostao u dobrim odnosima, ali nam je dao samo kratak odgovor.

— Ja sam sa svima dobar – zaključio je kompozitor.

Ova vest je mnoge iznenadila, a za 24sedam oglasila se pevačica Snežana Đurišić, koja je godinama muzički urednik.

Snežana Đurišić, Antonio Ahel/ATAImages

– Kao muzički urednik “Zvezda Granda” ne spadam u deo produkcije koji se bavi ovakvim vrstama odluka i promena. Smatram da je svako ko je stručan i kompetentan, ko ima uspešnu karijeru, ko vredno radi i voli svoj posao, zaslužuje da bude deo žirija “Zvezda Granda” i svakako je to svako ko je sedeo i sedeće na tom mestu. Ceca je svakako umetnik koji spada u ovu kategoriju i kao takva je dobro došla – rekla je za 24sedam Snežana.

Đorđe David Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Đorđe David šokiran je novom odlukom čelnika “Zvezda Granda”, tačnije nije imao pojma da će u stolici žirija umesto Jelene Karleuše sedeti njena najveća rivalka Ceca Ražnatović.

Kada smo pozvali rokera da komentariše vest koja spada u jednu od najvećih preokreta ovog takmičenja, bio je zatečen.

— Ko će biti u žiriju? Odakle vam ta informacija? Ne znam stvarno ništa o tome, nisu mi rekli. Obavezan sam da se prvo konsultujem sa produkcijom, pa mogu da dam izjavu. A odakle vam ta informacija? – upitao nas je na kraju, pa kada smo mu rekli da je reč o saopštenju Grand produkcije, ostao je nem.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

– Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla – saopštili su iz ove produkcijske kuće.

 (24.sedam)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare