20. Septembra 2021.

Šta KAFA koju naručujete u kafiću govori o vama?

Big Portal

Kafa je sastavan deo života za mnoge Srbe. Svako ima svoj tip kafe i način spremanja. O toj temi su se ispredale mnoge priče i sigurno ste nekad u društvu prijatelja raspravljali koja je kafa najbolja.

Ispostavilo se da vaši izbori govore mnogo više o vašoj ličnosti nego što mislite. Pogledajte listu ispod da biste saznali poruku koja stoji iza vaše porudžbine.

Šta kafa govori o vama?

Espreso

Ako često naručujete espreso, vi ste druželjubiva osoba koja se lako prilagođava. Vi ste osoba koja zapravo voli ukus kafe i znate da cenite kvalitet, kako kod omiljenog napitka, tako i u životu. Uvek znate šta želite.

Dupli espreso

Praktični ste i vredno radite. Nikad ne odustajete na prvu i idete ka zacrtanom cilju. Moglo bi se reći da ste kao maratonac, kako na poslu, tako i u ljubavi. “Tiha voda breg roni” je poslovica koja je za vas tačna.

Moka

Lepršava ličnost, koja obožava zabave. Uvek ste u pokretu i imate veliki krug prijatelja. Čak i ako vam se neki predlog ne sviđa u potpunosti, često ćete reći da, kako biste ispoštovali druge.

Kapućino

Omiljeni ste među prijateljima i imate 1.000 poruka dnevno. Pomalo ste zaboravni, pa često zaboravljate na zakazane sastanke ili preglede. Imate široko srce, pa se često može desiti da drugi žele da vas iskoriste.

Late

Previše analizirate i volite da se povlačite u sebe. “Dvaput meri, jednom seci” je vaša parola. Ukoliko se suočavate sa novom situacijom, poput novog posla i preseljenja, možete biti uznemireni. Uvek volite da igrate na sigurno.

Hladna kafa

Direktni ste i prijemčivi. Odluke donosite brzo i nikad se ne osvrćete nazad. Uvek ste pozitivni i retko šta može da vam naruši raspoloženje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare