20. Maja 2022.

Šta je utvrdila istraga o smrti banjalučanina Dragana Miletića?

Big Portal

Kako navode u saopštenju, od strane Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske tužilaštvu, je dostavljen obdukcioni nalaz i mišljenje u vezi smrti Miletića.

“Prema dostavljenom obdukcionom zapisniku smrt Miletić Dragana je nasilna i nastupila je usljed krvarenja ispod tvrde moždane opne a koje povrede nastaju udarcem/udarcima tupotvrdog povrednog sredstva (šaka i slično).

Tužilaštvo je formiralo predmet i u okviru istog biće sprovedena istraga i utvrđene sve činjenice i okolnosti pod kojima su nastale povrede”, navodi se u saopštenju.

Miletić je, podsjetimo bio osumnjičen za pokušaj ubistva u Banjaluci, a umro je prije mjesec u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Njemu je nakon hapšenja pozlilo pa je završio u UKC RS iz kojeg je tada saopšteno da je u teškom stanju, a preminuo je 20. aprila.

Miletić je uhapšen 2. aprila nakon što je pokušao ubiti sugrađanina u jednom ugostiteljkom lokalu u Zelengorskoj ulici u banjalučkom naselju Paprikovac.

On je, kako je tada nezvanično “Nezavisnim” potvrđeno, drogiran prvo flašom u glavu udario Sašu Ć. iz Kozarske Dubice, a potom nožem u grudi ubo Dragana S. iz Banjaluke.

“Bilo je krvi i stakla na sve strane”, rekli su tada izvori bliski istrazi i dodali da je Miletić od ranije poznat po sličnim i teškim krivičnim djelima, te da je u više navrata hapšen.

Iz Policijske uprave Banjaluka kazali su tada da je D.M. iz Banjaluke, uhapšen zbog sumnje da je udario S.Ć. iz Kozarske Dubice, zatim nožem u grudi ubo D.S. iz Banjaluke u ugostiteljskom objektu u ovom gradu.

Nezavisne novine

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare