Šta je sve policija zaplijenila tokom pretresa - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Šta je sve policija zaplijenila tokom pretresa

Osam kradenih automobila pronađeno je u sklopu policijske akcije MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Banjaluka usmjerenoj na hapšenje osoba koje se dovode u vezu sa kriminalnom strukturom koja je duži vremenski period krala vozila na području Sarajeva, Doboja i Tuzle.

Jedno vozilo je oduzeto od izvršioca krivičnog djela, a radi se o automobilu marke škoda, dok se za vozilo BMW još uvijek utvrđuje porijeklo jer nema nikakve dokumentacije,navode mediji.

Za vozila koja su pronađena postoji sumnja da su ukradena na području BiH i zemalja Evropske unije.

U sklopu ove akcije, koja je organizovana pod nadzorom Tužilaštva BiH, uhapšeno je šest osoba. Kako su ranije objavili mediji , uhapšeni su Marko Trifković Žižan iz Pala, dugogodišnji pripadnik automafije, Miroslav Milinković iz Sokoca, te Želimir Knežević iz Banjaluke, Stevan Resanović iz Laktaša, Vladimir Krsmanović iz Sokoca i Srđan Pržulj iz Milića.

Kako je danas saopšteno iz MUP-a Republike Srpske, tokom dosadašnjih aktivnosti policijski službenici su na području Banjaluke, Doboja i Istočnog Sarajeva izvršili pretrese na 15 lokacija.

Danas objavljeno

Blokade i protesti širom Srbije

M.

Moskva odbacila izvještaje o mogućem napadu na Ukrajinu

M.

Posljednji apel Merkelove: “Vakcinišite se”

M.

Ostavite komentar