24. Aprila 2021.

Šta je pronađeno u vikendici Velje Nevolje?

Big Portal

U sklopu istrage, nakon razgovora sa značajnim brojem pripadnika ovog klana, policija je otkrila tajnu sobu u kući u Ritopeku u kojoj je pronađen orgoman arsenal oružja, ali i mašina za mlevenje mesa i kostiju!

  • U toj kući, “kući strave”, dovođeni su ljudi koji su na najsuroviji i najmonstruozniji način ubijani. U sklopu te kuće pronađena je i tajna prostorija, vrlo vešto i efikasno sakrivena, do koje možda ne bismo došli da nije bilo onih koji su bili spremni da podele tu informaciju sa nama i u kojoj smo pronašli zastrašujuće veliku količinu naoružanja, više od 10 kilograma raznih vrsta eksploziva, pripremljenih i spremnih da budu aktivirani.

U toj prostoriji smo pronašli i industrijske mašine za mlevenje mesa, za mlevenje kostiju. Pripadnici naših forenzičkih timova rade na istraživanju bioloških tragova kojih ima u velikoj količini – istakao je ministar Vulin.

Kako je navedeno, ovo je obračun sa “najozbiljnijom organizovanom kriminalnom grupom još od “Zemunskog klana” i “obračun sa ljudima koji su na najmonstruozniji način ubijali druge ljude”.

(Blic)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare