24. Aprila 2020.

Šta je potrebno da Liverpul bude još dominantniji?

Big Portal

Njih dvojica su insistirali da njihov bivši klub mora da pokuša da bude još bolji, iako je ove sezone dominirao u Premijer ligi, a i aktuelni je prvak Evrope.

Karager veruje da bi “redsi” trebalo da se pojačaju u napadu i na poziciji levog beka.

“Mislim da bi trebalo da postoji bolja rezerva za trojicu u napadu. Liverpul je imao sreće da su im najbolji igrači uvek bili zdravi, ako gledate njih trojicu (Mane, Salah, Firmino), bekove i Virdžila van Dajka”, rekao je Karager i zapitao se:

“Da li može da bude dodatne rezerve ukoliko se nešto desi? Siurni i na levom beku jer na toj poziciji u celom klubu imaju samo Endija Robertsona”.

Divok Origi, čovek koji je dobio ime po Vladu Divcu, nije dovoljna zamena, kaže Karager koji zaboravlja na najnovije pojačanje Klopove mašine – Takumu Minamina.

“Jednostavno mislim da je Liverpulu potreban neko više od Divoka Origija kao zamena napadačkoj trojci, zato su i povezivani sa Timom Vernerom. Stvarno mislim da Liverpul mora da investira kako bi se zadržao tu gde jeste”.

Sunes je saglasan da je Liverpulu potrebno pojačanje u napadu i takođe pominje Vernera.

“Mislim da je to u napadu, zato i jure Tima Vernera. Kada smo dominirali dok sam ja bio igrač, svakog leta smo trošili novac i dovodili igrače. To je bio Liverpulov način”, kaže Sunes i objašnjava:

“Razmišljam o Fabinju i Endiju Robertsonu kada kažem da su i ranije dovođeni igrači od kojih se ne očekuje da momentalno naprave učinak. Liverpul je tu gde jeste i može da bira samo najbolje od najboljih, a ne moraju da dovode sa pritiskom da neko mora momentalno da bude superstar. Nema pritiska, ko dođe može da ima vremena da provali šta se od njega očekuje”.

On je ovaj Liverpul uporedio sa Mančester junajtedom ser Aleksa Fergusona.

“Mančester junajted je to imao 20 godina – uspešan tim svake godine koji su samo nadograđivali. Ono što ne želite je da kupujete igrače dok ste pod pritiskom. Ako sam igrač i Liverpul dovede nekog novog, to je novo lice koje daje na konkurenciji, što je uvek zdrava politika”, dodao je Sunes.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare