1. Jula 2020.

Šta je Milica Pavlović radila prije pjevanja

Big Portal

Novac koji zaradi uglavnom ulaže u karijeru, ali je uspjela da ostvari jedan od svojih životnih ciljeva – da kupi stan u Beogradu.

A nije uvijek bilo tako. Milica, iako je od malih nogu želela da bude pjevačica, svoju prvu platu nije zaradila s mikrofonom u ruci, već radom u štampariji, i to u Švajcarskoj, gdje joj živi otac. Atraktivna zvijezda “Granda” navodi da je taj posao bio veoma naporan, ali da je sve izdržala zbog dobre plate. Od prve je, kaže, baki i djedu renovirala dio kuće.

“Moj prvi posao bio je i jedini posao a da nije pevanje. Radila sam u jednoj u štampariji u Švajcarskoj. Na početku sam radila najteže poslove. Prenosila sam kutije, lepila nalepnice, a kasnije sam radila na traci. Od prve plate sam baki i deki renovirala kuhinju”, ispričala je Milica i naglasila da bi i danas radila taj posao da mora.

“I danas bih mogla da se bavim tim poslom jer je dobro plaćen i zaista sam ga dobro obavljala, ali verovatno se ne bih zadržala na duže staze u štampariji”, rekla je pjevačica.

I dok je radila u Švajcarskoj, ona je imala ambiciju da postane ovo što je danas. Pošla je na časove pjevanja, prijavila se na takmičenje “Zvezde Granda”, gdje je ostvarila uspjeh, i sada živi svoj san.

(Kurir)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare