Šta bi rekao Broj 1: Severina na naslovnoj strani knjige Maksa Bunkera - BIGportal.ba
Ex Yu

Šta bi rekao Broj 1: Severina na naslovnoj strani knjige Maksa Bunkera

Popularna pevačica Severina danas slavi 49. rođendan, a na Instagramu je otkrila da su je dva poklona posebno oduševila.

Prvi je, naravno, crtež koji joj je poklonio sin Aleksandar a drugi – to što se našla na naslovnoj strani knjige slavnog Maksa Bunkera, tvorca popularnog Alana Forda.

Severina se našla na naslovnoj strani knjige “U ime mafije” Lućana Sekija, poznatijeg pod pseudonimom Maks Bunker. Reč je o strip scenaristi, publicisti i novinaru, tvorcu svetski poznatih italijanskih stripova, od kojih je najpopularniji Alan Ford.

Foto: Profimedia

Knjiga je objavljena upravo na Severinin rođendan, a ona je otkrila i kako je do saradnje došlo.

“Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće ‘Sandorf’ da bi oni i Max Bunker hteli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić… i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca…’
Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford? Snimali smo za par dana… Moja ekipa s kojom snimam i novi album… Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja sam u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sriće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući ‘Sandorf’. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam ulepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog detinjstva. Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, posle crteža mog sina”, napisala je Severina uz fotografiju s naslovnice.

B92.

Danas objavljeno

Porodila se Bojana Ordinačev

Vanja A

Obožavam vašu kulturu i vaš narod

Vanja A

Biković: “Džoni govori srpski bolje od nekih mojih kolega”; Dep: “Zaposlio sam se ovdje na recepciji”

Zeljka

Ostavite komentar