SsangYong na sajmu automobila izlaže 4 modela - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

SsangYong na sajmu automobila izlaže 4 modela

Korejski proizvođač zastupljen je u hali 4 Beogradskog sajma sa četiri aktuelna modela za srpsko tržište iz segmenta SUV vozila.

Na 54. Međunarodnom sajmu automobile, Adriatic Auto uvoznik i distributer vozila marke SsangYong, drugu godinu za redom predstavlja vozila ove Korejske marke.

Na štandu su izložena 4 SUV/pikap vozila, Rexton, Musso, Tivoli i XLV.

Rexton je jedan od najprodavanijih SsangYong modela, a već je poznat i na tržištu Srbije. Inače, ovaj model proglašen je za Automobil godine 2018. u Australiji.

Karakteriše ga konstrukcija od legura čelika visoke gustine i visoke zatezne čvrstoće, koji čini 81,7% ukupne količine čelika upotrebljenog za izradu karoserije vozila. Time je obezbeđena veća čvrstina, zaštita od deformacija prilikom sudara i maksimalno povećana bezbednost prostora u kabini, objašnjavaju u korejskoj kompaniji.

Rexton za pogon koristi dizel motor zapremine 2.2 l, a automobil odlikuje poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, čime su unapređeni upravljanje i kvalitet vožnje.

Standardno se vozi sa pogonom na zadnje točkove, a vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva dostupna režima pogona na sva 4 točka.

SsangYong Musso karakteriše čvrst i robustan izgled vozila koje ima upotrebu i u svakodnevnom poslu kao i za specijalne namene, budući da može da vuče teret do 3.000 kg.

Na sajmu automobila izloženi su i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, sa bogatim paketima opreme.

Uvoznik automobila marke SsangYong navodi da se Tivoli na sajmu predstavlja kupcima sa specijalnom sajamskom cenom, koja je niža za 1.000 evra.

Do kraja godine SsangYong planira da predstavi još dva nova modela na tržištu Srbije – Musso Grand i potpuno novi Korando.

B92

Danas objavljeno

Aldekas pravi karting od krila VW Bube

Vanja A

Putinov “Aurus” i Bajdenov “Cadillac”

V.R.

Volkswagen Polo u Singapuru košta 73.600 dolara – zašto?

V.R.

Ostavite komentar