Srpski YouTuber: Kupio sam Porsche da se vidi lova koja se tu vrti - BIGportal.ba
Ex Yu

Srpski YouTuber: Kupio sam Porsche da se vidi lova koja se tu vrti

Oni su svojom popularnošću pretekli neke od velikih domaćih i regionalnih zvijezda, pa njihovi Jutjub kanali imaju daleko više sabskrajbera od pop i folk zvijezda. Oni su Jutjuberi, klinci koji mahom nemaju više od 20 i kusur godina, a najpopularniji među njima vjerovatno je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase. Srpski…

Oni su svojom popularnošću pretekli neke od velikih domaćih i regionalnih zvijezda, pa njihovi Jutjub kanali imaju daleko više sabskrajbera od pop i folk zvijezda.

Oni su Jutjuberi, klinci koji mahom nemaju više od 20 i kusur godina, a najpopularniji među njima vjerovatno je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

Srpski YouTuber Baka Prase, pravog imena Bogdan Ilić, dao je intervju Kuriru i mnoge iznenadio izjavama. Ilić, koji ima 22 godine, nedavno je kupio Porschea, a na pitanje novinara zašto se odlučio za tako skup auto, mladić je odgovorio.

https://www.instagram.com/p/BnBYidonHzT/

“Poenta Porschea je bila da se zna ko je šef, da sam broj jedan i da to radim najozbiljnije na sceni. Htio sam i privući pažnju sponzora, da vide koliko je to ozbiljna platforma i koliko se novca vrti. Kad dođem na sastanak u Porscheu, sponzor će drugačije pričati sa mnom. Ali mi je i kul što ga imam”, kaže Prase.

Novinar ga je zatim pitao o Radi Šerbedžiji, s kojim će gostovati na jednom beogradskom festivalu ove godine, a mladić je hladno odgovorio da nema pojma ko je on.

Bogdan masu koja ga prati “kupuje” duhovitim snimcima, a na Jutjubu ima nevjerovatan broj sabskrajbera – vjerovali ili ne, čak više od milion i 246.000 njih!

Kako se priča, Bogdan godišnje zaradi više od 52.000 dolara, što je na mjesečnom nivou oko 4.333 dolara, odnosno oko 3.835 evra, navodi Scena.

Na Instagramu, Bogdana prati više od 589.000 ljudi. S tim u vezi, pored zarade od Jutjuba, Bogdan odlično zarađuje i od reklama.

Primjera radi, jedna objava na storiju popularnih domaćih Jutjubera nije ispod 500 evra, a o pojavljivanjima na događajima, promocijama, te većim reklamnim kampanjama da ne govorimo.

Podsjetimo, Bogdanov otac Nenad je đakon, a ono o čemu se ćutalo jeste podatak da je nekada bio u braku sa Oljom Bećković.

Ipak, Nenad o tome ne želi da govori.

– Ja imam samo jedan, i to crkveni brak sa mojom suprugom. Sve prije ovog mog braka crkvenog je praistorija. Sve je praistorija, ja živim sadašnjost – rekao je Nenad Ilić.

Index/Telegraf

Danas objavljeno

Duda se ne mijenja, UŠLA U ŠESTU DECENIJU a izgleda prelijepo

Zeljka

Ispovijest Barbare, bivše djevojke Miloša Bikovića

Vanja A

Slavica Ćukteraš o povredi: Mogla sam da ostanem bez oka!

Vanja A

Ostavite komentar