5. Marta 2022.

Srpski trener osvojio triplu krunu – svi trofeji protiv Flore

Big Portal

Zanimljivo je da su titule u svim takmičenjima došle nakon pobeda baš nad ekipom Flore, koja je do pre samo godinu dana držala sva tri trofeja.

Ovo tek drugi put u istoriji kluba da je Levadija ostvarila ovakav uspeh, a njegov kreator je srpski trener Marko Savić.

Savić je uspeo da stabilizuje klub i načini ga najdominantnijim timom u zemlji koji se sada priprema za početak nove sezone i kvalifikacija za Ligu Šampiona.

“Vrlo sam srećan što smo uspeli u svojim ciljevima i osvojili sva tri velika trofeja. Lagao bih kada bih rekao da sam iznenađen i da to nismo očekivali, jer sagledavajući količinu rada i emocija koje smo uložili, ovo je bio jedini realan ishod kompletne sezone koja je ostala iza nas. Prekinuli smo dominaciju Flore i postavili temelje za još veće uspehe u budućnosti”, rekao je Savić.

Sa razlogom je zadovoljan Savić koji je postao omiljena ličnsot među navijačima Levadije zajedno sa svojim najbližim saradnicima.

“Ovo je takođe veliki uspeh kompletnog stručnog štaba koji između ostalog čine moji najbliži saradnici, trener Nikola Mitić i kondicioni trener Uroš Nikolić. Uživamo apsolutno poverenje Uprave kluba i to se vidi kroz rezultate na terenu. Levadija kao klub raste iz dana u dan, posvećujemo pažnju svim segmentima klupskog poslovanja kako bi i u evropskim okvirima dostigli zavidan nivo i mislim da smo na odličnom putu”, rekao je Marko Savić koji je pre Levadije predvodio timove u mlađim kategorijama Crvene zvezde, Krasnodara i Voždovca.

U Levadiji trenutno nastupaju i trojica naših fudbalera, Milan Mitrović, Marko Putinčanin i Luka Luković.

Levadija je već odigrala prvi meč u okviru nove sezone estonskog prvenstva i pobedila ekipu Kaleva iz Talina rezultatom 5:1.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare