Srpski NBA transfer – Rajaković u Finiksu - BIGportal.ba
Košarka Sport

Srpski NBA transfer – Rajaković u Finiksu

Srpski košarkaški trener Darko Rajaković postaće novi član stručnog štaba NBA ekipe Finiks Sansa, prenose američki mediji. Sansi su izuzetno blizu transferu Rajakovića, koji je do sada radio kao pomoćni trener u Oklahoma Siti Tanderu. On će postati deo stručnog štaba novog trenera Montija Vilijamsa, koji je došao na klupu…

Srpski košarkaški trener Darko Rajaković postaće novi član stručnog štaba NBA ekipe Finiks Sansa, prenose američki mediji.

Sansi su izuzetno blizu transferu Rajakovića, koji je do sada radio kao pomoćni trener u Oklahoma Siti Tanderu.

On će postati deo stručnog štaba novog trenera Montija Vilijamsa, koji je došao na klupu Sansa kao zamena za Rajakovićevog sunarodnika Igora Kokoškova.

Pored srpskog stručnjaka, Vilijamsu će se u saradnji priključiti od naredne sezone i Stiv Blejk, Mark Brajant, Vili Grin i Rendi Ejers.

40-godišnji Rajaković je trenersku karijeri počeo 1996. godine u Borcu iz Čačka, a zatim je od ’99. do 2007. radio u mlađim kategorijama Crvene zvezde.

Rad u Americi je počeo 2012. radeći sa Filadelfijinom ekipom u Razvojnoj ligi, kada je postao prvi trener rođen izvan Severne Amerike koji je vodio neku ekipu u tom takmičenju, da bi 2014. godine prešao u Oklahomu.

Bio je pomoćni trener i na NBA Ol-star utakmici 2014. godine.

Danas objavljeno

Revija golova u Moskvi – Lester slavi Zambijca

Vanja A

Lajović ispustio četvrfinale

Vanja A

Ronaldo: Nema izgovora

Vanja A

Ostavite komentar