Srpski MMA borac ubijen u Americi - BIGportal.ba
Hronika Svijet Vijesti

Srpski MMA borac ubijen u Americi

Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik preminuo je nakon ranjavanja nožem u SAD, gdje je živio i radio. Igrom sudbine, Perkić se proslavio 2017, kada je preživio napad lopova koji su htjeli da mu otmu kola i deset puta ga uboli nožem, ali je on uspio da ih isprebija i spriječi krađu.

Bivša MMA zvijezda Srpski ratnik izboden nasmrt”, izvjestio je portal Amarketnjuz prenoseći potresne objave kojim su se Perkićevi mnogobrojni prijatelji oprostili od njega na društvenim mrežama. Počast su mu odale i bivše kolege iz MMA.

Bio si veliki borac i još bolji čovek. Jedan od najtvrđih momaka sa kojim sam ikada imao zadovoljstvo deliti ring. Počivaj u miru – napisao je Danijel Soko.

Informacija o njegovoj smrti, ipak, nema mnogo. Preminuo je nakon nedavnog incidenta u kojem je izboden, objavio je sajt 360NG. Uz tragičnu vijest prenijeli su podsjećanje Perkićeve prijateljice na događaj iz januara 2017, kada je prebio lopove koji su pokušali da mu otmu kola i izboli ga nožem, pa je policija DNK kradljivaca, koji su pobjegli glavom bez obzira, morala da uzima sa Perkićevih pesnica.

“I dalje sam živ! Što me ne ubije, ojača me. Idem kući da vidim svoju djecu”, prenio je kanal Foks 6 Perkićeve riječi nakon tog incidenta koji se dogodio 18. januara 2017. godine.

Mnogo godina je pazio na sve nas, a sada će nas paziti sa boljeg mesta. Bio je jedan od rijetkih časnih ljudi, nevjerovatan otac koga su mnogi voljeli i poštovali. Njegov smisao za humor i osmijeh zaista će nedostajati – objavio je na svojoj internet stranici Džo-kets pab u Milvokoju, gdje je Perkić radio kao obezjbeđenje.

Perkić im je tada ispričao da je krenuo kući kada ga je jedan automobil u kojem su se nalazila dvojica crnaca udario otpozadi. Izašao je da vidi šta se desilo, a jedan od putnika istrčao je i pokušao da mu ukrade vozilo. Kada je shvatio šta se dešava, odmah je skočio na napadača.

“Uhvatio sam ga za ramena i oborio na zemlju, popeo se preko njega i počeo da ga udaram. Tada sam osjetio bol u desnom ramenu i znao sam da sam uboden”, pričao je Perkić.

Drugi lopov ga je ubo čak deset puta prije nego što je ovaj Srbin uspio da ga saplete. Napadači su potom sjeli u vozilo i pobjegli. Ispostavilo se da je Perkića spasao njegov debeo kaput, koji je ublažio udarce nožem.

(Alo.rs)

Danas objavljeno

Evropol obavijestio MUP Srbije: Kriminalna grupa namjerava atentat na Vučića!

M.

Vučićeva poruka: Nema povlaćenja! Pobijedićemo ih sve

M.

Kriminalcima smeta jaka Srbija na čelu sa Vučićem

M.

Ostavite komentar