SRPSKI KANDIDAT ZA OSKARA Aleksandra Kovač autor muzike za film “Dara iz Jasenovca” - BIGportal.ba
Ex Yu

SRPSKI KANDIDAT ZA OSKARA Aleksandra Kovač autor muzike za film “Dara iz Jasenovca”

Pjevačica i kompozitor Aleksandra Kovač najvećim uspjehom 2020. godine smatra to što su ona i njena porodica uspjeli da ostanu zdravi, a ističe da je na poslovnom planu to jednogodišnji rad na muzici iz filma “Dara iz Jasenovca”.

Film “Dara iz Jasenovca” je srpski kandidat za nagrade Oskar i Zlatni globus i moram da kažem da mi je ova godina, uz sve što se dešavalo na globalnom nivou, jedna od najljepših u životu. Upravo zbog toga što sam imala čast i priliku da komponujem muziku za istorijski bitan film za srpsku i svjetsku kinematografiju – rekla je Kovač za televiziju Prva.

FOTO: ALEKSANDAR LETIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ALEKSANDAR LETIĆ/RAS SRBIJA

Kaže da su joj očekivanja od filma “Dara iz Jasenovca” da ga svijet vidi i čuje pa da sazna istinu koja je zataškavana 75 godina.

– Reditelj i producent filma Gaga Antonijević hrabro je kročio u pričanje istorijski teške teme koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Priče koja je snažna, emotivna i duboka i dio našeg gena. Ovaj film će biti važan za predstavljanje nas kao naroda – zaključuje Aleksandra Kovač, piše b92.

Danas objavljeno

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Da li ga PREPOZNAJETE? On je sin slavne zvijezde NARODNE MUZIKE

Zeljka

Ostavite komentar