Srpski fudbaleri otišli u Ukrajinu, Jović u centru pažnje - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Srpski fudbaleri otišli u Ukrajinu, Jović u centru pažnje

Reprezentacija Srbije otputovala je u Lavov na meč protiv Ukrajine u kvalifikacijama za EURO, a na aerodromu “Nikola Tesla” u centru pažnju bio je Luka Jović. Jović nije davao izjave jer je takav stav madridskog kluba, ali je i pored toga pod “svetlima” novinara, kamera i fotoaparata. Toliko, da su…

Reprezentacija Srbije otputovala je u Lavov na meč protiv Ukrajine u kvalifikacijama za EURO, a na aerodromu “Nikola Tesla” u centru pažnju bio je Luka Jović.

Jović nije davao izjave jer je takav stav madridskog kluba, ali je i pored toga pod “svetlima” novinara, kamera i fotoaparata. Toliko, da su se i pojedini reprezentativci našalili kako novinari sada gledaju samo Jovića.

Jovićev doskorašnji saigrač Mijat Gaćinović rekao je Luka zaslužio transfer u Real Madrid, vredan najmanje 60 miliona evra, ali i da će mu nedostajati u Frankfurtu.

“Nadam se da će već u Ukrajini pokazati zašto ga je uzeo Real”, rekao je Gaćinović, a isto smatra i Nikola Milenković.

“Jović je sjajan igrač, čestitali smo mu svi i poželili sve najbolje. Napravio je veliku stvar i za srpski fudbal”, zaključio je Milenković.

Srbija u petak igra protiv Ukrajine u Lavovu od 20.45, dok tri dana kasnije čeka Litvaniju na stadionu “Rajko Mitić” pred praznim tribinama zbog kazne.

Danas objavljeno

Spektakl na “Teatru snova”, ubjedljivi Čelsi i Bajern

Zeljka

Revija golova u Moskvi – Lester slavi Zambijca

Vanja A

Lajović ispustio četvrfinale

Vanja A

Ostavite komentar