Srpski fudbaler je bankrotirao, poznat je kao skandal majstor - BIGportal.ba
Ex Yu

Srpski fudbaler je bankrotirao, poznat je kao skandal majstor

Bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani u javnosti je više privlačio pažnju skandalima nego sportskim uspjesima. Posljednjih godina ne pojavljuje se u medijima i gotovo potpuno se povukao iz javnog života.

Saša je godinama živio raskalašnim životom, mnogo je zarađivao, ali mnogo i trošio – uglavnom na provod i skupe automobile.

O tome je svojevremeno i sam pričao za medije u Engleskoj, gdje je dugo živio i igrao fudbal.– Nakon što sam napusio Madervel, sljedećih par godina bile su prava noćna mora za mene. Svi prijatelji su me zaboravili, čak i moji stari saigrači. Bio sam samo ja i centar za nezaposlene u Londonu. To je bila katastrofa. Izgubio sam tada par miliona funti. Trošio sam novac na sve na šta fudbaleri najčešće i troše – noćne klubove, brze automobile, šoping , ma bila je to non-stop žurka. Sa sobom sam uvijek vodio pratnju od 15 ljudi dok sam živio u Londonu i Njujorku. Ali su svi oni bili teške propalice. Kada si bogat, svi žele da se druže sa tobom. Kada novca nestane, stvari se mijenjaju – ispričao je prije nekoliko godina Ćurčić za SanSport, i dodao da je tada izgubio i kuću u Boltonu i prodao bukvalno sve što je posjedovao.

Nekadašnji fudbaler priznao je da je ponekad bio i sa 20 djevojaka odjednom. Nakon burnog života u Engleskoj postao je još veći skandal majstor Srbiji, i to u rijalitijima.

Godine 2007. pobijedio je u prvoj sezoni “VIP Velikog brata”, a kasnije je učestvovao i u rijalitiju “Parovi”. Objavio je knjigu i pokrenuo školu fudbala, ali ga to nije zadržalo na vrhu.

Početkom 2019. godine Saša Ćurčić na kratko se vratio u Srbiju i bio na mjestu pomoćnog trenera kluba Dinamo u Vranju.

Ipak, brže-bolje se ponovo vratio u Englesku, gdje i dalje živi. Posljednjih godina nabacio je nekoliko kilograma viška, što se vidi i na jednoj od fotografija koja je nastala na ljeto 2019. godine, prenosi Blic.

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar