10. Novembra 2020.

Srpska striptizeta i NBA igrač: Od tužbi i DNK analiza do vjeridbe

Big Portal

Oni su dugo zajedno, a sada su odlučili da ljubav krunišu brakom. Ali, nije uvijek bilo sve tako medeno za “srpsku Kim Kardašijan”.

Prije nego što su se na društvenim mrežama pojavili snimci proslave vjeridbe, na kojoj su se slušali hitovi srpskog turbo-folka, a buduća mlada i američki reprezentativac pjevaju, plešu i vesele se, stvari su bile drugačije…

Danijela i Pol imaju kćerke Oliviju i Natašu, ali nije moralo da bude tako. Oni su se upoznali u Majamiju, a Srpkinja je tada bila go-go igračica i striptizeta.

Viđali su se nekoliko mjeseci, a onda je otkriveno da je Danijela zatrudnila. Džordž je tvrdio da Olivija nije njegovo dijete, ali ga je ona tužila i DNK analiza je utvrdila da jeste.

Tu nije  bio kraj, jer ga je ona opet tužila zato što joj je navodno ponudio milion dolara da abortira, ali je kasnije odustala od te tužbe. Tada je košarkaš uzvratio udarac. Tužio je Srpkinju i tražio da on bude staratelj djevojčice. Oni su se dugo povlačili po sudovima, pa su se na kraju dogovorili da dijele starateljstvo.

Nakon nekog vremena obnovili su romansu i u novembru 2017. godine dobili još jednu kćerkicu – Natašu. Danijela je danas Džordžova najveća podrška u životu.

Sada je srećni par na odmoru, dijeli fotografije s plaže, a u komentarima se, naravno, javljaju i Srbi. Ima i navijača Partizana koji ga zovu da dođe u njihov klub.

(Mondo.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare