Srpska pjevačica o iskustvu iz bolnice dok se borila protiv koronavirusa - BIGportal.ba
Ex Yu

Srpska pjevačica o iskustvu iz bolnice dok se borila protiv koronavirusa

Pevačica Lena Kovačević je pre nedelju dana objavila da se nalazi u bolnici zbog toga što je bila pozitivna na koronavirus. Ona se sada opet oglasila na Instagramu, kako bi obavestila svoje obožavaoce da se trenutno nalazi kod kuće.

“Dragi prijatelji, još jednom, hvala svima na podršci: familiji, prijateljima, brojnim kolegama, saradnicima, novinarima, a pre svega najveći aplauz za Lekare i medicinske Heroje bolnice Bežanijska Kosa. Dr Marija Zdravković… Ne postoji dovoljno reči hvale za vas, ne samo moje već svih pacijenata sa kojima sam bila u kontaktu – pažnja i briga koju pokazujete je nešto što je zaista u domenu #superheroj 2020 statusa”, napisala je ona, te dodala:

“Kod kuće od danas, ne izgledam kao na fotografiji. A i zašto bih, pitam ja fotografa… Bog vas blagoslovio na ovaj divni praznik lekara i svih nas… Pacijenata. Voli vas L”, napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Samo pre nedelju dana Lena Kovačević objavila je da je u bolnici sa simptomima koronavirusa. U istoj objavi rekla je da nije bila u kontaktu sa zaraženima, i da joj je prvi test bio negativan, tako da čeka potvrdu rezultata drugim testom.

Danas objavljeno

Miloš Timotijević priznao da je potražio stručnu pomoć: “Dve godine sam odlazio intenzivno na psihoterapije”

Vanja A

Zabranjena ljubav: Oteo ju je da bi se tajno vjenčali

Vanja A

Autfit koji još niko nije ponio kao ona: Senidah svjetska zvijezda

Zeljka

Ostavite komentar