Srpska manekenka teško povrijeđena na imanju azijskog milijardera - BIGportal.ba
Ex Yu

Srpska manekenka teško povrijeđena na imanju azijskog milijardera

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) koja već godinama živi i radi u Americi, teško je povrijeđena u nesreći na mini žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53), zbog čega se sada kreće u invalidskim kolicima, prenosi američki dnevnik New York Post.

List piše da se srpska manekenka prilikom vožnje na žičari, na Čuovom luksuznom privatnom imanju u Vestčesteru, nadomak Njujorka, velikom brzinom udarila u drvo. Simonu je silina udarca zakucala za drvenu platformu, 50 metara iznad zemlje, gdje je bespomoćno visila skoro dva sata, sve dok je hitne službe nisu spasile, navodi list na svom portalu PageSix.

https://www.instagram.com/p/B1b-OxuHPWg/

Američki spasioci su utvrdili da je Simona Andrejić polomila karlicu na nekoliko mjesta i da joj je hitno potrebno ušivanje ruke, pa je prebačena u lokalnu bolnicu, a potom helikopterom u Yale New Haven bolnicu, jednu od najpoznatijih u Sjedinjenim Državama.

Резултат слика за Simona Andrejić

Čin Ču je vijetnamski biznismen, bivši direktor američke multinacionalne kompanije “Blackstone” koji sada vodi investicionu kompaniju CC kapital.

Sve je počelo kad je Ču 17. jula ove godine na svoje imanje u Vestčesteru pozvao svoje prijatelje i grupu foto-modela kako bi se družili i zabavljali. Ču je inače razveden, otac dvoje djece, koji se sada zabavlja sa ruskom manekenkom. Do teške nesreće u kojoj je povrijeđena Simona Andrejić došlo je pod zasad nepoznatim okolnostima prilikom brze vožnje na mini žičari.

Резултат слика за chu chu is responsible for simona

Ču je, kako piše američki list, poslije nesreći obećao Simoni da će se “pobrinuti za sve”, pa je smjestio u hotel sa pet zvjezdica i dao joj luksuzni “rols rojs” za redovne vožnje na brojne ljekarske preglede.

https://www.instagram.com/p/BhMD-uAgZUl/

Odnosi su zahladnjeli kada je milijarder Ču ponudio Simoni Andrejić nagodbu uz odštetu od nekoliko hiljada dolara mjesečno tokom ove godine. Kada je Simona odbila, jer troškovi liječenja ovako teških povreda u Americi daleko prevazilaze tu sumu, Ču joj je navodno zaprijetio da će joj uskratiti i njegu i hotel. Odmah nakon toga Simona se iselila iz hotela.

Kada su američki novinari pozvali milijardera radi komentara on je spustio slušalicu, a njegov advokat nije želio da komentariše slučaj.

Srpska manekenka, koja je još u invalidskim kolicima, angažovala je advokate i sprema multimilionsku tužbu, tvrdi New York Post.

– Simona ima zastrašujuće povrede. Ne može da radi i u bolovima je. Trebalo bi da dobije nadoknadu u okviru zakona – izjavio je njen zastupnik Salvatore Straculo, poznati njujorški advokat za slavne ličnosti.

Simona Andrejić je osvojila modni svijet ušavši među top pet modela na prestižnom Elit model luk 2009. godine. Postala je zaštitno lice nove kolekcije planetarno poznatih sestara Olsen. Radila je brojne revije za brendove Guči, Kalvin Klajn i Dolče i Gabana.

Danas objavljeno

Sara Jo objavila fotografije sa odmora: Pogledajte ko joj pravi društvo

Vanja A

Ovo je sestra Lidije Vukićević

Vanja A

Nataša Bekvalac u nikad izazovnijem izdanju

Vanja A

Ostavite komentar