Srpska manekenka čeka sina sa bivšim dečkom voditeljke Rade Radenović - BIGportal.ba
Ex Yu

Srpska manekenka čeka sina sa bivšim dečkom voditeljke Rade Radenović

Manekenka Katarina Vučetić u devetom je mesecu trudnoće, a iako na društvenim mrežama često objavljuje fotografije trudničkog stomaka, ona svog partnera nije želela da predstavi javnosti. Kako pišu mediji, otac njenog deteta je Predrag Ilić, inače bivši dečko voditeljke Rade Radenović. Kako piše “Kurir”, Katarinin partner nije odoleo da ne podeli fotografije…

Manekenka Katarina Vučetić u devetom je mesecu trudnoće, a iako na društvenim mrežama često objavljuje fotografije trudničkog stomaka, ona svog partnera nije želela da predstavi javnosti. Kako pišu mediji, otac njenog deteta je Predrag Ilić, inače bivši dečko voditeljke Rade Radenović.

Kako piše “Kurir”, Katarinin partner nije odoleo da ne podeli fotografije sa manekenkom na Instagramu, ali je to uradio zato što mu je profil zaključan i ima mali broj pratilaca.PROČITAJTE JOŠ I:

Kako se dalje navodi, Predrag Ilić je vlasnik jedne teretane u Beogradu, a poznat je i po tome što je kratko bio u vezi sa Radom Radenović. Iza sebe ima i brak sa dizajnerkom šešira koja sarađuje sa brojnim poznatim ličnostima.

Podsetimo, krajem prošle godine Katarina je objavila da je u drugom stanju, a posebno ju je obradovalo kada je saznala da čeka dečaka.

Kako je napisala na društvenim mrežama, oduvek je želela sina, a često objavljuje fotografije ispod kojih piše da “čeka malog grofa”.

Danas objavljeno

Nikola objavio slike sa Marinkovog posljednjeg nastupa!

Vanja A

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ostavite komentar