7. Jula 2022.

Srpska glumica privedena zbog bromazepama!?

Big Portal

Inače, Milena Božić se proslavila nakon uloge u seriji “Klan” u kojoj je igrala jednu od glavnih uloga.

Milena Božić
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

U seriji se zvala Juca i u prvoj sezoni bili ste devojka iz cvećare, a u nastavku već supruga opasnog kriminalca.

– Nisam imala uzore iz naše bliske prošlosti, već iz svog okruženja. Našla sam inspiraciju u devojkama koje nas okružuju. Pokušala sam da Jucu prikažem kao ženu koja je blizu moći i živi u nekoj lagodnosti i komforu, koji je samoizazvan, a ona nije ništa učinila da do toga dođe – rekla je u ranijem intervjuu za Kurir, pa dodala:

– O popularnosti ne razmišljam. Kad predano i kvalitetno radite svoj posao, stiže i nagrada od publike. Lepo je i prija. Mi smo očekivali da će serija postići uspeh. Svi smo bili posvećeni svojim ulogama. Za mene je iznenađenje što se dopala mlađoj publici. Serija “Klan” nije napravljena da regrutuje ljude već da pokaže koliko je taj svet okrutan i da treba da ga se klone u širokom luku.

glumica, uhapšena, Kraljevo
FOTO: PRINTSCREEN/TVITER

Da podsetimo, prema nezvaničnim informacijama “Nove”, policija je glumačku ekipu presrela tako što im je automobilima presekla put, posle konferencije za štampu koja je usledila odmah nakon što je odigrana predstava “Ustav”.

Osim što je samo presretanje glumačke ekipe nakon odigrane predstave prilično neuobičajena situacija, buru na mrežama izazvao je detalj da je bromazepam, inače lek koji je u širokoj upotrebi u Srbiji, okarakterisan kao opojna droga, prenosi Blic.

Milena Božić
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare