Srpska glumica iskreno o sebi i planovima: "Sad kad je ovo prošlo" - BIGportal.ba
Ex Yu

Srpska glumica iskreno o sebi i planovima: “Sad kad je ovo prošlo”

Znate je vrlo dobro iz serija “Sinđelići” i “Istine i laži”… A sada je gledate i u seriji “Igra sudbine”, koja beleži rekordnu gledanost.

Glumica Dragana Mićalović gostovala je na TV Prvoj i otkrila kako je provela vreme u izolaciji, kao i to da nije bila sama…

“Sad kad je ovo prošlo, shvatili smo da ipak možemo da izdržavamo zajedno i bilo nam je jako lepo”, zagonetna je Dragana, ali nije otkrila koji muškarac joj je pravio društvo.

A da je izolacija i te kako na nju uticala u emotivnom smislu shvatila je nakon što neko vreme nije videla majku, sestre, sestričine, prijatelje i kada je to počelo emotvno “da je razdire”.

“Shvatila sam da se ovo dešava jer smo zaboravili na naše duše. Ova mašina od veka je počela da nas melje, zaboravili smo naše telo, ne slušamo više svoje misli, svoje srce, sve se svelo na virtuelni dodir i virtuelnu komunikaciju”, iskrena je Dragana.

U izolaciji je, kaže, mnogo radila na sebi.

“Počela sam da sadim cveće i paradajz i da treniram svaki dan u kući. Shvatila sam da mogu sa sobom, a toga se boje ljudi koji su u mašini.”

Nedavno je upisala glumu, jer je shvatila da je “gluma ono čime želi da se bavi do kraja života”.

Danas objavljeno

RADOVAN VUJOVIĆ PODRŽAO BIVŠU DEVOJKU MILENU: Ona je neustrašiva, znam na šta je sve sposobna – ovo je šokantno i potresno i bolno!

D

ODUVIJEK SI BILA BORAC: Miloš Biković podržao koleginicu Milenu Radulović

D

OGLASILA SE I BRANKA KATIĆ: Nije čas prošao da mi Mika nije govorio da sam glupa i slao me na umivanje

D

Ostavite komentar