Srpska glumica dobijala nepristojne ponude - BIGportal.ba
Ex Yu

Srpska glumica dobijala nepristojne ponude

Maja Mandžuka izjavila je da je tokom karijere, koju gradi paralelno u Srbiji i Los Anđelesu, mnogo puta dobijala nepristojne ponude.

“Kad se nađete u takvoj situaciji, ni sami niste sigurni kako treba da se postavite. Ja znam kako sam reagovala, a da sam pristala na sve što su mi predlagali, verovatno bih imala daleko bogatiju karijeru i bila mnogo poznatija”, izjavila je za magazin Gloria, a prenosi CDM.

Glumica je bila u prilici da čak nekoliko puta sretne Harvija Vajnstina, ozloglašenog filmskog producenta koji služi kaznu od 23 godine zatvora zbog silovanja.

Kaže da je on imao nos da prepozna talenat, dobar scenario i dobrog reditelja, ali što se optužbi protiv njega tiče, smatra da je za sve potrebno dvoje.

“Ubeđena sam da u tim situacijama mnogo toga zavisi i od žene, od toga kakav stav ona zauzme. Niko te neće maltretirati i zlostavljati, ako sam ne pristaneš na to. Kad smo već kod Vajnstina, on nije jedini. Ima i kod nas takvih primera, iako žene ćute o tome”, rekla je Maja, ne otkrivajući detalje.

Mandžuka veruje da mnoge glumice koriste priliku da preko kreveta dođu do slave i bogatstva.

B92

Danas objavljeno

Alen Islamović se vakcinisao u Beogradu – to mu omogućili prijatelji

Vanja A

Nataša Bekvalac pokazala kako tegli kese i namirnice: “Ovo je moja realnost”

V.R.

Ivana Selakov obradila hit Kneza i Branislava Lečića

V.R.

Ostavite komentar