18. Februara 2022.

Srpska estrada u kandžama poroka: Alkohol, tablete, kocka…

Big Portal


Nataša Bekvalac

Pjevačica nikad nije krila da je vodila dugu i tešku borbu sa nikotinom. Ona je željela da ostavi pušenje, a onda se uzdala u snagu volje, ali kako to nije uspjelo morala je da se podvrgne raznim tretmanima. Za sada ne govori da ima probleme, a da li će se ponovo vratiti duvanskom dimu kao više puta do sada, ostaje nam da vidimo.

Ana Nikolić

Prije trudnoće paparaci su Anu mnogo puta uhvatili sa čašom u ruci, zbog čega je često na meti kritika javnosti. Ona čak i ne krije da voli da popije koju više, a kako je sama rekla, ubuduće će to raditi u inat dušmanima.

“Pijem rijetko, ali pijem. Naravno da popijem koju čašicu više, pa neću valjda da pijem vodu? Ljeti volim da se rashladim šampanjacem, a zimi pijem crno vino”, rekla je Ana jednom prilikom.

Aca Lukas

Folkeru je kocka bila velika opsesija i strast, a prije nekoliko godina je upravo zbog nje upao u finansijske dugove.

“Došao sam u situaciju da se vadim, da sam ušao u finansijsku krizu zbog kocke… Ja sam kockao koliko sam imao… U jednom trenutku sam presto da kockam… Kocka je mnogima uništila život… Imam sreću što imam dobar posao, stalno sam zarađivao, pa nisam osjećao da sam prokockao”, rekao je on jednom prilikom.

Era Ojdanić

Pjevač i rijaliti zvijezda Era Ojdanić vrlo često popunjava novinske naslove svojim akcijama usmjerenim ka ljepšem polu. Eri su se pripisivale brojne afere, a na Jutjubu se mogu pogledati brojni snimci Ojdanićevih ljubavničkih pokušaja. U više navrata je izjavljivao da su žene njegova droga, a čak su ga optuživali i za vezu sa maloljetnicom.

Darko Lazić

Pjevač takođe javno govori o svojim porocima.

“Imam dva poroka – motore i piće. Ne mogu da lažem ljude i da kažem da neću više da pijem. Naravno da ću da pijem. Rodiće mi se još neko dijete a ja ne mogu da pijem? Nikad nisam bio zavisnik od narkotika. Osjećam se bolje nego ikad otkako to ne uzimam. Je l’ trebalo da kažem da nisam to radio? Ne! Jesam. Sam sam jeo go*na i sam sam kriv. Nikad nisam rekao da je to dobro i ja to ne preporučujem drugima”, rekao je on.

Dara Bubamara

Pjevačica koja inače ne pije i ne puši, jednom prilikom je otkrila da je zavisna od tableta.

“Ja sam toliko luda prirodno da ne treba ništa ni da me spušta, ni da me diže. Moj jedini porok, ako bih mogla da kažem, jeste tableta za spavanje, zato što sam non stop pod adrenalinom i ne spavam”, priznala je pjevačica.

Glassrpske.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare