24. Maja 2022.

Sredinom juna počinje sezona na Manjači

Big Portal

“Građane i sve posjetioce ove godine očekuju brojni sadržaji i manifestacije da bi se u ovom kompleksu uživalo te da se njegove ljepote iskoriste na najbolji mogući način”, kazao je Ilić za “Nezavisne”.

Kako dodaje, većina radova je završena, a među njima i izgradnja javnog toaleta, etažnog bara, tržnice na ulazu u samo jezero, a trenutno se sprovode radovi na izgradnji tuševa i kabina za presvlačenje.

“Na jednom dijelu plaže još traju radovi, ali očekujemo da će ubrzo i oni biti završeni, te se nadamo da ćemo sezonu zvanično otvoriti 15. juna ove godine”, ističe Ilić.

Prema njegovim riječima, ove godine očekuju još veću posjećenost nego prethodne, što potvrđuje i činjenica da su već imali više od 100 turista iz Republike Srbije, kao i đake koji su dolazili u okviru ekskurzija i izleta.

“Ove godine smo za turiste i domaće građane spremili brojne zanimljive aktivnosti, među kojima je i veliki plivački maraton”, kaže Ilić.

Podsjećamo da je projekat “Manjača kao turističko-rekreativni kompleks” realizovan 2019. godine kao rezultat saradnje Centra za razvoj poljoprivrede i sela sa Turističkom organizacijom grada i Gradskom razvojnom agencijom (CIDEA).

Kako je tada istakao Ilić, u ovaj projekat su uključena 23 partnera i to od udruženja građana, zavičajnih društava na prostoru Zmijanja do gradskih vlasti i institucija.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare