"Srećno sam neudata, U PRAVOSLAVLJU SAM NAŠLA SPAS" Katarina Radivojević otkrila kako se ponovo vratila sebi - BIGportal.ba
Ex Yu

“Srećno sam neudata, U PRAVOSLAVLJU SAM NAŠLA SPAS” Katarina Radivojević otkrila kako se ponovo vratila sebi

Pre nešto više od deset godina glumica Katarina Radivojević (42) spakovala je kofere i zaputila se u Ameriku gde su je čekale primamljive poslovne prilike. Ona je progovorila o ulozi u novom projektu. – Do sada nisam imala slično iskustvo kao moj lik, jer se nikada nisam udavala. Srećno sam neudata, pa…

Pre nešto više od deset godina glumica Katarina Radivojević (42) spakovala je kofere i zaputila se u Ameriku gde su je čekale primamljive poslovne prilike. Ona je progovorila o ulozi u novom projektu.

Katarina Radivojević

– Do sada nisam imala slično iskustvo kao moj lik, jer se nikada nisam udavala. Srećno sam neudata, pa se može kazati da tako izbegavam ovakava scenarija. Šalu na stranu, ali izdaja na tom nivou je vrlo bolna. Ljudi često ne mogu da se nose s njom. Verujem da može prevara može da se oprosti, ali ne i da ju je moguće zaboraviti. Najvažnije je nakon svega živeti u miru sa voljenom osobom. Poverenje je teško povratiti.

Katarina Radivojević

Glumica je otkrila da je spas pronašla u pravoslavlju.

– Vera mi uvek daje snagu kada je najteže. U toku je post, uglavnom kuvam sama, mada ovde imamo dosta vegan opcija, pa mi stoga ne pada teško da postim. Volela bih da sam za naredni praznik kraj roditelja. Uživam u farbanju jaja i već znam gde se ovde mogu kupiti najbolje boje – rekla je ona za “Story”.

Blic.

Danas objavljeno

Neda Ukraden o bivšem mužu: Shvatio je šta je izgubio

Vanja A

Jana: Otac je prodao traktor zbog moje karijere

Vanja A

Hospitalizovana Slađana Milošević

Vanja A

Ostavite komentar