Srećni parovi svaki dan razgovaraju o ovim temama - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Srećni parovi svaki dan razgovaraju o ovim temama

NE POSTOJI tačan recept za srećnu vezu, ali jedna stvar je ključna.

Riječ je, naravno, o zdravoj komunikaciji između partnera, a ovo su teme o kojima biste trebali razgovarati svaki dan ako želite biti srećni u vezi:

1. Planovi za budućnost

Razgovor o ciljevima motiviraće vas da krenete u njihovo ostvarivanje. Važno je imati podršku partnera koja vam može pomoći na putu ka ostvarenju vaših snova. No osim o spostvenim, razgovarajte i o zajedničkim ciljevima i aktivnostima, koje su izuzetno bitan faktor svakog odnosa. 

2. Drage uspomene

Sjećanje na lijepe trenutke oraspoložiće vas u trenutku i navesti da planirate daljnje zajedničke avanture. Osim toga, osjećaćete se povezanije sa svojim partnerom te ćete iz dana u dan produbljivati svoj odnos.  

3. Zdravlje

Iako ponekad ne želimo pričati o bolestima i vlastitim tegobama, kako nekoga ne bismo opterećivali, zdravlje je na kraju krajeva najvažnije i o njemu moramo otvoreno razgovarati. Objasnite partneru šta vas muči i dopustite mu da bude uz vas i pomogne vam. 

4. Svakodnevni problemi

Bilo da je riječ o problemima na poslu, svađi s prijateljicom ili bilo čemu sličnom – uvijek sve dijelite s partnerom. Iskažite međusobno povjerenje i bliskost te ga potaknite da se i on vama otvori. 

Danas objavljeno

Prvi hotel u svemiru trebao bi biti otvoren 2027. godine

V.R.

Traže 600 miliona $ odštete: D&G podnio tužbu protiv dva američka modna blogera

V.R.

Ćerka Rudija Džulijanija: Trojke su me učinile boljom osobom

V.R.

Ostavite komentar