Srećni dobitnik stana u nagradnoj igri na dan izvlačenja slavio kćerkin rođendan - BIGportal.ba
Banja Luka

Srećni dobitnik stana u nagradnoj igri na dan izvlačenja slavio kćerkin rođendan

Dvije radosti u jednom danu: kćerkin rođendan i stan u najvećoj nagradnoj igri u Republici Srpskoj “10 računa izbroji i stan osvoji”. Osmijeh i veselje u porodici dobitnika, Igora Dačevića.

Rođen u Čajniču, školovao se u Banjaluci gdje je stekao i porodicu, zaposlen u MUP-u, otac dvije kćerke, Igor Dačević s osmijehom je došao pred zgradu u kojoj je dobio stan.

Јoš u nevjerici da se isplatilo što je na adresu “10 računa izbroji i stan osvoji” poslao čak 306 koverata. On na poslu u trećoj smjeni, a supruga kući sa gostima slavi kćerkin rođendan, uz prenos izvlačenja.

– Slavili smo kćerkin šesti rođendan, ja sam morao u treću smjenu. Zaposlen sam u MUP-u Republike Srpske u Upravi za obezbjeđenje ličnosti i objekata. Zahvaljujem se načelniku Uprave, Borislavu Šariću koji me je obavijestio i obradovao da sam dobio stan u nagradnoj igri – priča Dačević i dodaje da ovaj stan namjenjuje kćerki.

Јoš tri stana čekaju svoje vlasnike i nije kasno da učestvujete u nagradnoj igri čiji je priređivač Vlada Republike Srpske.

Da podsjetimo, da svi računi koji su u bazenu pod budnim okom bezbjednosnih kamera i pripadnika MUP-a ostaju u igri, a Pošte Srpske će redovno da dostavljaju i novopristigle koverte. Naredno izvlačenje je u nedjelju uveče.

(RTRS)

Danas objavljeno

Preminuo legendarni fudbaler i trener banjalučkog Borca Husnija Fazlić

M.

Priključak na vrelovodnu mrežu: Izmjena režima saobraćaja u Vilsonovoj ulici

M.

Bez vode ostaje ovaj dio Banjaluke

M.

Ostavite komentar