SREĆNA NOVA GODINA! - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

SREĆNA NOVA GODINA!

Kraj godine, vreme da se podsetimo svega što se desilo u prethodnih 12 mjeseci. Svih pobjeda i poraza, uspjeha i neuspjeha. Radosti i tuge koju smo dijelili zajedno sa vama.

Zahvaljući vama, u godini iza nas smo uspjeli da našim predajnicima pokrijemo skoro cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine.

Posebnu zahvalnost dugujemo i vama dragi naši slušaoci koji nas slušate širom ove naše planete, putem našio radih stream-ova, jer bez vas mi ne bi bili ovo što jesmo.

Big radio će svakako nastaviti da vas izvještava o svemu onome što će se dešavati, kako kod nas tako i svijetu, vjerujemo da ćete i u 2020. godini još više čitati i slušati Big radio.

Za kraj vam citiramo omiljenog nam Duška Radovića:
” Nova godina će, razumije se, stići i onima koji je ne budu čekali. Medjutim, sva čar i jeste u čekanju, a ne u Novoj godini. Lijepo je čekati nešto u šta ste sigurni da će doći. Čekali smo u životu razne stvari, to svi znamo, a uvijek su nam i sigurno dolazile samo nove godine…”

Svim našim čitaocima , ali i onima koji će to tek postati, svim slušaocima našeg radio programa, redakcija BiG radija i portala bigportal.ba želi srećnu i uspješnu Novu 2020. godinu!

Danas objavljeno

Britanski supermarketi na police stavljaju povrće od kartona

V.R.

Lančani udes u Sarajevu, troje povrijeđenih

V.R.

Preminuo bivši gradonačelnik Istočnog Sarajeva

V.R.

Ostavite komentar