Srđan Predojević proslavio 50. rođendan, a OD KUME NI TRAGA NI GLASA - BIGportal.ba
Ex Yu

Srđan Predojević proslavio 50. rođendan, a OD KUME NI TRAGA NI GLASA

Voditelj Srđan Predojević proslavio je svoj jubilarni 50. rođendan. On je sada otkrio da li mu je isti čestitala koleginica i kuma Jovana Joksimović, sa kojom je godinama vodio “Jutarnji program” a bili su i venčani kumovi.

– Jovana mi nije čestitala rođendan. Oko ponoći standardno počele su da stižu poruke dragih ljudi. Zahvalio sam im i ponosno poručio da sam sada većinski vlasnik svog života. To je možda šala, ali primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele – rekao je Predojević i otkrio kako je proslavio rođendan:

– Slavili smo jedan sat, taman koliko je bilo potrebno da se pojede roštilj u restoranu. Došli smo zatim kući na po jedno parče moje omiljene torte, koju su mi Mirjana i Sofija pripremile, a popodne smo legli da se odmorimo, što je u mojim godinama neophodno.. Šalu na stranu ali klasične proslave za prijatelje nije bilo, na prvom mestu zbog kovid mera, kojih se porodično svi pridržavamo, a tu je i odgovornost prema drugima. Zašto nekoga obavezati da u doba korone bude okružen ljudima i stvarati mu osećaj nelagodnosti. Izričito sam supruzi i deci zabranio da mi prave žurku iznenađenja, tako da je taj dan protekao kao svaki drugi – rekao je Srđan Predojević za “Story”.

Podsećanja radi, njih dvoje su se profesionalno, a sada shvatamo i privatno, rastali kada su otišli sa TV “Prva. Jovana je otiškla da zajedno sa suprugom Željkom radi na “K1”, Srđan mesecima nije imao posao a onda ga je Željko Mitrović pozvao u ružičasto jato.

Danas objavljeno

Duško Tošić slavio rođendan, Jelena Karleuša čestitala, ali ne njemu

Vanja A

Branka Lazić: Rano je da Darko i Barbara dobiju bebu

Vanja A

Ella Dvornik objavila simpatične fotografije roditelja iz 80-ih i usijala društvene mreže

Vanja A

Ostavite komentar