Srce je tamo gdje je dom: Poslije Kana, Nice i Monte Karla, Dragana Mirković stigla u rodni Kasidol - BIGportal.ba
Ex Yu

Srce je tamo gdje je dom: Poslije Kana, Nice i Monte Karla, Dragana Mirković stigla u rodni Kasidol

Svuda pođi, kući dođi! Tokom uzbudljivog letovanja, koje je počela u Dubaiju gdje su je dočekali kao princezu, a nastavila na Azurnoj obali uživajući u maniru filmske zvijezde, Dragana Mirković svratila je i do rodnog kraja.

Kan, Monte Karlo, Sen Trope, sve to zvuči savršeno i mondenski, ali Kasidol je uvek u srcu. Popularna pevačica, koja ovih dana ponovo zabavlja publiku na koncertima i obara sve rekorde posećenosti, virtielnim putem je odvela fanove do sela u kojem je odrasla.

“Gaga u svom Kasidolu”, napisala je uz fotografiju iz dvorišta, za koju je pozirala zajedno sa starim biciklom ukrašenim cvećem. Tu su, naravno, i njeni zaštitni znaci, osmeh i dobro raspoloženje, a scenu prati pesma “Pitaju me u mom kraju”.

Iako danas živi u dvorcu u Beču, Dragana svaku priliku koristi da obiđe mesto pored Požarevca, gde svi kažu da se nimalo nije promenila od trenutka kada je snimila prvi hit “Imam dečka nemirnog”.
Folk zvezda je još jednom pokazala da ima i veliko srce, odlučivši da deo prihoda sa svih koncerata koje ovih dana održava da u dobrotvorne svrhe.

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Nikola Jokić uskoro tata, očekuje djevojčicu?

Zeljka

Ana Ivanović dokazuje da je “malo mnogo”: Savršena kombinacija haljine i sandala

Zeljka

Poznata voditeljka na odmoru sa Anom Mihajlovski polomila nogu

Zeljka

Ostavite komentar