Srbin u Španiji prerezao vrat zemljaku na balkonu - BIGportal.ba
Hronika Svijet Vijesti

Srbin u Španiji prerezao vrat zemljaku na balkonu

U španskom ljetovalištu Kosta del Sol teško je povrijeđen državljanin Srbije kada mu je muškarac, takođe iz Srbije, kuhinjskim nožem prerezao vrat. Sve to dešavalo se na balkonu na trećem spratu jedne zgrade nedaleko od luke Dukesa, a pred očima prestravljenih britanskih turista, piše portal “Olivepress”. Muškarac je drugog muškarca…

U španskom ljetovalištu Kosta del Sol teško je povrijeđen državljanin Srbije kada mu je muškarac, takođe iz Srbije, kuhinjskim nožem prerezao vrat.

Sve to dešavalo se na balkonu na trećem spratu jedne zgrade nedaleko od luke Dukesa, a pred očima prestravljenih britanskih turista, piše portal “Olivepress”.

Muškarac je drugog muškarca u donjem vešu vezao za ogradu balkona i stavio mu peškir preko očiju, a kada je lokalna policija došla na lice mjesta napadač je veliki nož držao na vratu žrtve i počeo da mu reže vrat.

To se dogodilo u utorak popodne, a zahvaljujući intervenciji policije napadač je uhapšen, a muškarac spašen i prebačen u bolnicu.

Gradonačelnik mesta Mario Himenez čestitao je policiji na “profesionalizmu i hrabrosti”.

“Ovo je izolovani incident koji je zahtevao snažan odgovor da bi se obezbijedila bezbjednost stanovništva”, rekao je gradonačelnik.

Policija Kosta del Sola saopštila je da joj treba još dokaza kako bi optužila napadača, zbog čega je od svjedoka, britanskih turista, tražila fotografije i video snimke.

TANJUG

Danas objavljeno

Bura zbog izjave Milanovića: “Ne, ubijeni se ne nadoknađuju novcem”

M.

U Srpskoj 228 novozaraženih, 15 osoba preminulo

M.

FBiH: Zaraženo 378 osoba

M.

Ostavite komentar