Srbin se ubio prilikom pokušaja hapšenja u Beču - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

Srbin se ubio prilikom pokušaja hapšenja u Beču

Srbin star 25 godina izvršio je samoubistvo u Beču, u trenutku dok ga je policija hapsila, a nakon što je pobjegao zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Policija je zaustavila Srbina rano jutros, nešto poslije 4 sata, u 16.bečkom okrugu, i tokom kontrole on je bio kooperativan i čak je priznao…

Srbin star 25 godina izvršio je samoubistvo u Beču, u trenutku dok ga je policija hapsila, a nakon što je pobjegao zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Policija je zaustavila Srbina rano jutros, nešto poslije 4 sata, u 16.bečkom okrugu, i tokom kontrole on je bio kooperativan i čak je priznao da je pijan.

Međutim ubrzo potom on je dao gas i počeo da bježi kroz grad, pa je uslijedila prava potera, viđena samo u holivudskim filmovima, tokom koje je čak u dva naprava pucao iz kola.

Na sreću nije nikoga pogodio, a na kraju uspio je da pobjegne, iako su u potjeru bili uključeni i helikopteri.

Na osnovu registarskih tablica vozila, policija je pronašla adresu na kojoj je bjegunac bio prijavljen, ali ga tamo nisu zatekli.

Kasnije tokom dana policija je saznala da se nalazi u jednom stanu na drugoj adresi, gdje su upućeni pripadnici specijalne jedinice policije Vega da bi ga uhapsile.

Srbin, čije ime nije saopšteno je, međutim, prilikom hapšenja prislonio pištolj na glavu.

Pripadnici specijalne jedinice policije Vega poslate su da ga uhapse, ali tokom hapšenja je Srbin prislonio pištolj i pucao sebi u glavu.

TANJUG

Danas objavljeno

“Ne” zahtjevu Prištine

Vanja A

Tojagić: Ispravićemo i dopuniti optužnicu protiv Zeljkovića

M.

Akcija SIPA na području Tuzlanskog kantona; Pretresi na 14 lokacija

M.

Ostavite komentar