Srbija bez Nedovića - BIGportal.ba
Košarka Sport

Srbija bez Nedovića

Srpski košarkaš Nemanja Nedović neće igrati za reprezentaciju Srbije.

Nemanja Nedović je bio gost televizije Arenasport i potvrdio je da neće igrati u nacionalnom dresu u kvalifikacijama, a možda ni na Olimpijskim igrama.

On i dalje oseća posledice nakon korone, kojom je bio zaražen sredinom aprila, i od tada mu je zabranjeno da trenira.

“Bio sam u stalnom kontaktu sa Igorom i doktorima reprezentacije, objasnio sam im u situaciju u kojoj sam bio u aprilu i maju, u tom periodu nije mi bilo dozvoljeno da treniram i da igram, pa sam bio kod kuće i nisam mogao da radim. I dalje moram da mirujem i ne smem da treniram, ali i kada se oporavim skroz trebaće mi određeni period da napravim lagano taj povratak u sport”, rekao je Nedović.

“U dogovoru sa Igorom, koji razume situaciju, odlučeno je da sigurno preskočim kvalifikacije, a onda da sednemo 4. jula i da vidimo šta će biti. Da je ovo druga situacija, bilo bi drugačije. Zglob ću da sredim i koleno ću da sredim, ali sa ovim nema zezanja. Nadam se da ćemo se kvalifikovati, pa ćemo da vidimo da li sam potreban”.

Nedović je o predstojećem turniru u Beogradu (29. jun – 4. jul) razgovarao i sa Bogdanovićem.

“Boca neće moći zbog sezone, čuo sam se i sa njim. Rekao mu je da bi možda preskočio kvalifikacije, ali Galinari mu je bacio žišku da hoće da igra, pa je onda hteo i on, ali ima dobar razlog zašto ne igra”, nasmejao se Nedović.

Danas objavljeno

ATP ponovo zaobišao Novaka

Zeljka

Australija “preživjela” Tunis i sačuvala šanse za plasman dalje

Zeljka

Navijači Engleske i Velsa tukli se u Španiji

Zeljka

Ostavite komentar