Srbija bez Đuričića protiv Škota! - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Srbija bez Đuričića protiv Škota!

Reprezentativac Filip Đuričić dobio je pozitivan rezultat i na najnovijem testu na koronavirus, rađenom u subotu u Sasuolu! Korona je, dakle, eliminisala ofanzivnog vezistu sa spiska kandidata za finalni baraž Srbije protiv Škotske, 12. novembra u Beogradu.

Đuričić je trebalo da bude jedan od aduta, uzdanica selektora Ljubiše Tumbakovića u utakmici godine, no, viša sila je umešala prste, a protiv nje se ne može. 

S obzirom da prvotimac Sasuola nema simptome karakteristične za koronu, postojala je nada da će nova kontrola da donese ohrabrenje. Rezultat, ipak, nije stigao protekle subote kada se očekivao, što je automatski unelo crv sumnje. Danas je postalo i definitivno jasno da Đuričić ne može da bude u sastavu srpske reprezentacije za novembraske akcije. 

Podsetimo, Đuričić je u prvom delu tekućeg takmičenja na italijanskoj elitnoj sceni odigrao pet utakmica za Sasuolo, postigao tri gla i upisao asistenciju. I ne samo to, igrao je majstorski, bilo ga je svuda, i napred, i nazad, kreiraoje akcje, svarao pometnju u redovima protivnika, predstavljao pokretačku snagu… Izuzetno zapažen u Sasuolu, odličan u nacionalnom dresu. Takav se tražio, takav bi dobrodošao u duelu sa Škotima, ali…

Danas objavljeno

Radonjić: Priprema utakmice? Top secret!

Vanja A

Nikola Jović u udarnom terminu

Vanja A

Vraća se Benzema

Vanja A

Ostavite komentar