Srbi ispred Adel: Šta se u Hrvatskoj najviše sluša na Jutjubu? - BIGportal.ba
Ex Yu

Srbi ispred Adel: Šta se u Hrvatskoj najviše sluša na Jutjubu?

Srpska muzička scena dominira trendingom u regiji, pa su srpski izvođači i ove nedelje na vrhu trendinga u Hrvatskoj.

Mladi Hrvati poslednjih dana, kao i inače, najviše slušaju cajke, trap i gledaju spotove srpskih jutjubera i muzičara, piše portal index.hr.

Prvi u trendingu je Cobi i njegov singl Zlatno dete. Ta pesma je za nedelju dana na Jutjubu preslušana tri miliona puta, a dobila je više od 88 hiljada lajkova. Pesmom je najavljen film Zlatni dečko koji je pre nekoliko dana izašao u Srbiji.

Drugi u trendingu su Jala, Buba i Devito i njihov hit “Roze”, koji je tokom dve nedelje preslušan gotovo 10 miliona puta. Treći u trendingu u Hrvatskoj je video srpskog jutjubera Brace Gajića koji nosi naziv “ISTJERIVAČI DUHOVA U Stvarnom Životu”.

Četvrta u trendingu u Hrvatskoj je Anastasija Ražnatović, čija je pesma “Ubica” za pet dana skupila gotovo milion pregleda.

Peta u trendingu je mlada srpska jutjuberka i pevačica Breskvica. Njena pesma “Maska” je za devet dana skupila 1.34 miliona pregleda.

Pesma “Oh my God” je tek na šestom mestu po slušanosti. Za pet dana imala je 24 miliona pregleda, ali s obzirom na generalni trending – u Hrvatskoj i nije toliko popularna.

Danas objavljeno

Ko je bila supruga čuvenog Gidre? Malo ko zna da je OVA GLUMICA osvojila njegovo srce

Zeljka

Brat Igora Starovića otvorio dušu i otkrio detalje bolesti

Zeljka

Jokić na Evroliginoj žurci

Zeljka

Ostavite komentar