SRBI ISKORISTILI RUPU U PRAVILNIKU, ENGLEZI ZGRANUTI: Navijači na stadionu uprkos zabrani - BIGportal.ba
Fudbal Sport

SRBI ISKORISTILI RUPU U PRAVILNIKU, ENGLEZI ZGRANUTI: Navijači na stadionu uprkos zabrani

Koliko god Englezima buka iz lože bila čudna pravilnik nije prekršen jer svako iz lože u London je stigao u “korporativnom paketu”

Vest u engleskim medijima, koja je aktuelna i dan posle utakmice, odnosi se na prisustvo navijača Crvene zvezde na stadionu Totenhema.

Sportski novinari u Londonu, prema izveštajima koje su objavili, zgranuti su da je beogradski klub imao podršku iz lože i sa severne tribine uprkos zabrani prodavanja karata svojim navijačima za meč u Londonu od strane UEFA (zbog nesportskog navijanja ne kvalifikacionom meču u Helsinkiju).
Naime, u izveštajima se pominje da je najmanje 150 ljudi bilo u loži i glasno navijalo za Crvenu zvezdu, a ispod videa koji o tome svedoči piše: Nismo sigurni da podržavaju Totenhem.
Koliko god Englezima buka iz lože bila čudna pravilnik nije prekršen jer je svaki od prisutnih u London stigao dozvoljenim “korporativnim tokom” – kao prijatelj kluba.

Razlog za vest nalazi se baš u tome – kako se navodi “iskorišćena je rupa u pravilniku i ovi navijači su deo dozvoljenog korporativnog paketa, kojim se zaobišla suspenzija”.

https://twitter.com/bukumir/status/1186754995774992389

Danas objavljeno

Greška Ferstapena, pol-pozicija za Hamiltona

Vanja A

Luka Jović pogodio za Real poslije 22 mjeseca!

Vanja A

Jokić u MVP režimu – košarkaški čas od 27 minuta u “hramu”

Vanja A

Ostavite komentar