"Sramota, fotošopirali ste djetetu boju kose": Pljušte kritike na konto Megan i Harija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Sramota, fotošopirali ste djetetu boju kose”: Pljušte kritike na konto Megan i Harija

Iako je javnost bila oduševljena porodičnim portretom Harija, Megan, Arčija i male Lilibet Dajane, pojedini su iskoristili priliku da, analizirajući detalje, ipak upute negativne komentare na račun vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Princ Hari i Megan Markl objavili su porodičnu fotografiju na kojoj su prvi put pokazali ćerku Lilibet Dajanu, rođenu u junu ove godine. Međutim, ono što većina ljudi nije primetila, ali nije promaklo poznavaocima fotošopa jeste nekoliko detalja na samoj fotografiji.

Desilo se sledeće – nijansa Arčijeve boje kose potpuno je ista kao Harijeva, a to velika većina obožavalaca smatra nemogućim bez fotošopiranja.

“Fotošopirali su kosu, promenili boju i dodali kosu i malom i njegovom ćelavom ocu. Uživajte”; “Ovo je teški fotošop, ovaj mali je donedavno imao smeđu kosu”; “Fotošopirali su dete, da je li moguće”, neki su od komentara na viteru.

Mnogi su putem društvenih mreža podelili i fotografiju malog Arčija koju je Megan nedavno pokazala u gostovanju kod Elen Dedženeris.

Osim što su svom detetu promenili boju kose, a Hariju je malo “pogustili”, može se primetiti i neobično dug palac na Meganinoj ruci, što je evidentna greška u programu Fotošop.

Danas objavljeno

Sara Džesika Parker oštro odgovorila na osude koje dobija zbog sijede kose

Vanja A

Pet trikova u krevetu koji će izludjeti svakog muškarca

Vanja A

Svemirski brod iz “Ratova zvijezda” prodat za više od 2,3 miliona dolara

V.R.

Ostavite komentar