5. Juna 2022.

SQUID i Huawei pružaju personalizovaniju uslugu vijesti u Huawei pretraživaču

Big Portal

Usluga personalizovanih vesti se može naći na početnoj stranici Huawei pretraživača gde korisnik može da pronađe mešavinu relevantnih vesti iz različitih kategorija vesti i iz širokog spektra pouzdanih izdavača. Korisnik takođe može da odabere različite kategorije poput sporta, zabave, tehnologije i nauke, sveta, podkasta, video snimaka i još mnogo toga tako što će ih odabrati u gornjem delu aplikacije.

Najnovije kategorije koji se sada pokreću su Business i Lifestyle. U Business kategoriji korisnik će pronaći vesti koje su vezane za privatni sektor, kao i događaje i trendove koji se tiču kompanija, lidera, potrošača, industrijskih sektora i još mnogo toga. U kategoriji Lifestyle čitaoci će pronaći inspiraciju za zdrav način života, putovanja, modu, kao i zanimljive priče i video zapise inspirativnih ljudi.

“Veoma smo uzbuđeni što radimo sa Huawei pretraživačem i pružamo važne vesti iz pouzdanih izvora u širokom spektru kategorija. Naš cilj je da inspirišemo korisnike da čitaju kvalitetnije novinarstvo i istovremeno pomognemo izdavačima da ostvare veći promet i prihod“, kaže Johan Otelijus, izvršni direktor i osnivač aplikacije SQUID.

 Aplikacija SQUID pruža korisnicima pametnih telefona Huawei vesti i sadržaj na 33 različita jezika, u većini zemalja Evrope i Latinske Amerike. Cilj aplikacije SQUID je da milenijalcima omogući lak pristup zanimljivim i relevantnim vestima iz pouzdanih izvora.

Izvor: PCPress

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare