Spriječio je pjevačicu da se ne ubije: "Uletio je u sobu trčeći po stepenicama..." - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Spriječio je pjevačicu da se ne ubije: “Uletio je u sobu trčeći po stepenicama…”

DOLLY PARTON otkrila je kako je jednom pokušala oduzeti život, a priču o tome podijelila je u jednom intervjuu objavljenom u knjizi ”Dolly On Dolly: Interviews and Encounters with Dolly Parton”.

Slavna country pjevačica priznala je kako se htjela ubiti zbog ljubavnih problema s kojima se suočila, otkrivši kako je bila na rubu da povuče okidač pištolja, a onda ju je, u posljednjem trenutku, zaustavio njen pas Popeye.

“Jednog popodneva sjedila sam gore u svojoj spavaćoj sobi kad sam u noćnom ormariću ugledala pištolj koji čuvam zbog provalnika. Dugo sam ga gledala. Čim sam ga podignula, samo da ga uzmem u ruku i pogledam, naš mali pas Popeye uletio je trčeći po stepenicama.

It’s your very last chance to win a trip to Dollywood to meet me and be my VIP for the season opening. Every entry helps…

Posted by Dolly Parton on Tuesday, January 15, 2019

Zvuk njegovih šapa vratio me u stvarnost i iznenada sam se smrznula. Spustila sam pištolj. Onda sam molila”, prisjetila se 73-godišnjakinja, ističući kako dolazak svog bostonskog terijera u tom trenu smatra Božjim znakom.

“Mislim da to možda ne bih učinila – ubila se, ali ne mogu reći sa sigurnošću. Sad kad sam prošla taj grozni trenutak, mogu razumjeti tu mogućnost ako bol postane dovoljno jaka, čak i za nekog čvrstog poput mene”, istaknula je Dolly.

Inače, muzičarka se u knjizi osvrnula i na teško djetinjstvo koje je imala u Tennesseeju, gdje je odrastala uz još jedanaestero braće i sestara. Tako je otkrila da je njena porodica bila toliko siromašna da su se ona, braća i sestre morali kupati u obližnjoj rijeci, a kada bi im bilo hladno, jedan od njih pomokrio bi se u krevet u kojem su svi spavali da bi se ugrijali.

Danas objavljeno

Bezos najavio seriju “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”

Vanja A

Život Joe Bidena obilježile su porodične tragedije u kojima je izgubio suprugu, kćerku i sina

Vanja A

Amal Clooney u hlačama koje baš svaku kombinaciju mogu učiniti posebnijom

Vanja A

Ostavite komentar